آخرین خبرهمراه شدن ترامپ در جنگ اسرائیل علیه ایران تاثیر بسیار زیادی در شکست او داشت/ احتمالاً «پیت هگست» استیضاح می شود
3بازدید
۰

۹۰۰داعشی در عملیات آزادی موصل کشته شده‌اند

مسئولان نظامی آمریکا از کشته شدن حدود ۹۰۰ تروریست داعش از آغاز عملیات آزادسازی موصل تاکنون خبر دادند.

مسئولان نظامی آمریکا از کشته شدن حدود ۹۰۰ تروریست داعش از آغاز عملیات آزادسازی موصل تاکنون خبر دادند.

به گزارش مهر به نقل از الیوم السابع، منابع امنیتی و نظامی آمریکا اعلام کردند که از آغاز عملیات آزادسازی موصل تاکنون ۸۰۰ تا ۹۰۰ نفر از عناصر گروه تروریستی داعش به هلاکت رسیده اند.

عملیات آزادسازی موصل به دستور «حیدر العبادی» نخست وزیر عراق و از ۱۷ اکتبر (دوشنبه هفته گذشته) با مشارکت نیروهای حشد الشعبی آغاز شده است.

نیروهای عراقی متشکل از ارتش، حشد الشعبی و نیروهای مسلح عشایر هستند که در این مدت توانسته اند مناطق بسیاری را از یوغ تروریست های داعش آزاد کنند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.