آخرین خبربیانیه مهم سپاه در خصوص پایان جنگ با دشمن آمریکایی
5بازدید

بولت از رقابت‏های شانگهای کنار کشید

دونده جاماییکایی گفت: من فصل شلوغی را پشت سر گذاشته ام. ضمن اینکه در صورت شرکت در این رقابت ها، احتمال بروز مصدومیتم وجود دارد.

یوسان بولت به دلیل خستگی مفرط، از حضور در رقابت های "گرند پری" که قرار است 9 روز دیگر در شانگهای چین آغاز شود، انصراف داد.

به گزارش مهر به نقل از آسوشیتدپرس، قهرمان دوی 100 و 200 متر جهان و المپیک به دلیل خستگی مفرط و آسیب دیدگی احتمالی در رقابت های گرندپری طلایی که قرار است 20 سپتامبر در شانگهای برگزار شود شرکت نمی کند.

دونده جاماییکایی گفت: من فصل شلوغی را پشت سر گذاشته ام. ضمن اینکه در صورت شرکت در این رقابت ها، احتمال بروز مصدومیتم وجود دارد.

بولت پیش تر انصراف خود را از حضور در رقابت های کره جنوبی در تاریخ 25 سپتامبر اعلام کرده بود. او این هفته در فینال رقابت های جهانی در تسالونیکی یونان شرکت خواهد کرد و پس از آن به جاماییکا بازمی گردد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.