آخرین خبرسلاح جدید جهان برای پایان بحران انرژی/ برقی که داریم اما نداریم!
2بازدید
۷

از سوی وزارت صنعت،معدن و تجارت

خبر «توقف تولید پژو 405 و پراید» تکذیب شد

وزارت صنعت، معدن و تجارت خبر« توقف تولید پژو 405 و پراید تا پایان امسال» را تکذیب کرد.

وزارت صنعت، معدن و تجارت خبر« توقف تولید پژو 405 و پراید تا پایان امسال» را تکذیب کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از شاتا، خبری با مضمون " توقف تولید خودروهای پژو 405 و پراید تا پایان سال 95 " به نقل از بهروز ریاحی مشاور وزیر صنعت، معدن و تجارت درخروجی برخی رسانه ها قرار گرفت که در این رابطه ذکر نکاتی حایز اهمیت است.

نخست اینکه در مجموعه مشاوران وزارت خانه صنعت، معدن و تجارت سمتی با عنوان مشاور عالی تعریف نشده است و جناب ریاحی مشاور وزیراست و سخنان و موضع گیری های ایشان درباره "توقف تولید خودروهای پژو 405 و پراید" صرفا نظر شخصی بوده و هیچ ارتباطی با سیاست گذاری‌ها و مصوبات وزارت صنعت، معدن و تجارت ندارد.

نکته دوم این است که گویا جناب ریاحی با ظن و گمان درباره این تصمیم صحبت کردند ، اما رسانه محترم مصاحبه کننده با ایشان به گونه ای بازتاب داد گویی این تصمیم قطعی و حتمی است و این برداشت و بازتاب ناصحیح بوده است.

قطعا مواضع رسمی وزارتخانه درباره موضوعات مختلف از سوی معاونین ذیربط  و یا سخنگوی وزارت صنعت، معدن و تجارت اطلاع رسانی خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

فرشید۱۳۹۵/۰۸/۱۷ ۲۱:۵۹

شما تجارت مرگ میکنید...
خداوند شما را نمی آمرزد...

ناشناس۱۳۹۵/۰۸/۱۷ ۲۱:۴۴

تا زماني كه آقاي نعمت زاده وزير هستند اين دو اتومبيل توليد خواهد شد

مریخ۱۳۹۵/۰۸/۱۷ ۲۰:۵۳

پژو روا را دوباره تولید کنید

محمد۱۳۹۵/۰۸/۱۷ ۲۰:۲۳

تابی جون این ماشین ها براشون سه یا چهار تومن تموم میشه میدن به خورد مردم بیست و سی تومن منظورم میلیونه تابی جون . باید تکذیب بشه . دارن هم مردم رو به کشتن میدن هم صرفه اقتصادیه . حداقل ببینید کارشناسی که توسط افراد کارشناس پلیس روی این ماشینها انجام شده چی نوشتند .

ناشناس۱۳۹۵/۰۸/۱۷ ۱۹:۵۸

کسانی که این خبر را تکذیب میکنند باید خجالت بکشند بعد از بیست وچند سال هنوز از تولید این لگن ها دست برنمی دارند

ناشناس۱۳۹۵/۰۸/۱۷ ۱۹:۵۸

کسانی که این خبر را تکذیب میکنند باید خجالت بکشند بعد از بیست وچند سال هنوز از تولید این لگن ها دست برنمی دارند

ناشناس۱۳۹۵/۰۸/۱۷ ۱۹:۵۸

کسانی که این خبر را تکذیب میکنند باید خجالت بکشند بعد از بیست وچند سال هنوز از تولید این لگن ها دست برنمی دارند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.