توصیه روزنامه آمریکایی به ترامپ درباره برجام

کد خبر: ۶۴۴۶۸۸
|
۱۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۲۲ 30 November 2016
|
3555 بازدید
|
۱
روزنامه آمریکایی در یادداشتی به رییس جمهور منتخباین کشور توصیه کرد در قبال برجام رفتار عاقلانه‌ای در پیش گیرد.

به گزارش فارس، روزنامه آمریکایی «واشنگتن پست» در شماره روز سه شنبه خود در یادداشتی با عنوان این‌که «ترامپ نباید توافق اتمی با ایران را پاره کند» نوشت: پاره کردن توافق اتمی هیچکدام از رفتار‌های تجاوزکارانه ایران در منطقه را رفع نخواهد کرد بلکه موجب ایجاد شکاف بین آمریکا و دیگر کشورهای حاضر در این توافق می‌شود. انگلیس، فرانسه، آلمان، چین و روسیه تحریم‌های جدید بر ایران را مادامی که این کشور نقض تعهدی از خود نشان نداده، اعمال نمی‌کنند.

بر این اساس، تاکنون با وجود برخی موارد جزیی ، نقض تعهدی رخ نداده و تهران ذخایر اورانیوم غنی شده خود را تا 98 درصد کاهش داده و دو سوم سانتریفیوژ‌های خود را در انبار قرار داده و تاسیسات اتمی قادر به ساخت پلوتونیم را از کار انداخته است.
 
اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۳۴ - ۱۳۹۵/۰۹/۱۰
با این همه مطلب زدن از شخصیت های حقیقی و حقوقی در مورد توصیه به ترامپ برای حفظ برجام میخواهید به چه نکته ائی اشاره کنید ؟ اینکه علیرغم دستاوردهای تقریبا هیچ برجام برای ایران و رفع نشدن تحریم ها و وضع تحریم های جدید آمریکا و خروج ارز برای وارادات خودروهای لوکس آن چنانی و افزایش نرخ بیکاری و ... هنوز برنده برجام ما هستیم؟
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت