آخرین خبربیانیه مهم سپاه در خصوص پایان جنگ با دشمن آمریکایی
6بازدید

به دلیل احتمال وقوع سیلاب؛

مدارس لرستان فردا پنج‌شنبه تعطیل است

مدیر کل آموزش و پرورش لرستان از تعطیلی مدارس این استان به دلیل بارندگی های شدید و احتمال وقوع سیلاب طی فردا پنج شنبه خبر داد.

مدیر کل آموزش و پرورش لرستان از تعطیلی مدارس این استان به دلیل بارندگی های شدید و احتمال وقوع سیلاب طی فردا پنج شنبه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، گودرز کریمی فر در سخنانی اظهار داشت: بر اساس مصوبه مدیریت بحران استانداری لرستانی با توجه به ورود سامانه بارشی و احتمال سیلابی شدن، آبگرفتگی معابر، اختلال در محورهای مواصلاتی استان و جلوگیری از حوادث احتمالی مدارس لرستان تعطیل است.

وی گفت: در این راستا مدارس در تمام دوره های تحصیلی فردا پنجشنبه ۱۱ آذر ماه تعطیل است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

زهرا۱۳۹۵/۰۹/۱۱ ۱۰:۰۶

بله مدرسه های دبیرستان وتیز هوشان روزای پنجشنبه مدرسه میرن

رامین-لرستان-ازنا۱۳۹۵/۰۹/۱۱ ۰۰:۳۶

واقعا جای تاسف داره که متن یک خبر به صورت کامل درج نشده! که از این نوع کامنت ها دیده بشه
متن کامل خبر:
مدیر کل آموزش و پرورش لرستان از تعطیلی مدارس این استان به دلیل بارندگی های شدید و احتمال وقوع سیلاب طی فردا پنج شنبه خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، گودرز کریمی فر در سخنانی اظهار داشت: بر اساس مصوبه مدیریت بحران استانداری لرستان با توجه به ورود سامانه بارشی و احتمال سیلابی شدن، آبگرفتگی معابر، اختلال در محورهای مواصلاتی استان و جلوگیری از حوادث احتمالی مدارس لرستان تعطیل است.

وی گفت: در این راستا مدارس در تمام دوره های تحصیلی فردا پنجشنبه ۱۱ آذر ماه تعطیل است.

کریمی فر گفت: این تصمیم بر اساس مصوبه ستاد مدیریت بحران استانداری لرستان گرفته شده و با توجه به تعطیلی بسیاری از مدارس در روز پنجشنبه، این مصوبه شامل مدارسی می شود که روند آموزش و پرورش در روزهای پنج شنبه جاری است و یا در این روز کلاس های تقویتی و فوق برنامه دارند.

وی خاطر نشان کرد: مدیران مدارس باید برنامه ریزی لازم را برای فصل سرما داشته باشند و با سرویس و راه اندازی سیستم های گرمایشی، تامین و ذخیره سازی سوخت مورد نیاز خود، فضایی مطلوب را برای دانش آموزان و فرهنگیان فراهم کنند.

Mahdu۱۳۹۵/۰۹/۱۰ ۲۳:۵۴

سلام
مدارس دبیرستان دوره دوم ، در رشته های نظری پنجشنبه ها تعطیل نیستند
بدون اطلاع مسخره نکنید

معلم۱۳۹۵/۰۹/۱۰ ۲۳:۳۷

خطاب به همه عزیزان که براشون عجیب تعطیلی فردا
مدارس بعضی از شهرستانای لرستان هنوز دو شیفته هستند و پنج شنبه ها دایر

علی۱۳۹۵/۰۹/۱۰ ۲۲:۵۰

اینم از مسئولین هنوز نمی دونن چند ساله پنجشنبه ها مدارس تعطیله

سیذ۱۳۹۵/۰۹/۱۰ ۲۲:۴۴

مگه پنج شنبه ها می رفتند مدرسه؟!

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۱۰ ۲۲:۳۸

عجیبه

محمدحسن زمانی پور۱۳۹۵/۰۹/۱۰ ۲۲:۳۷

سلام
لطفا در انتشار اخبار دقت کنید تا باعث خنده و تمسخر نشود . پنج شنبه ها که مدارس به طور کلی تعطیل است . شاید استان لرستان تافته ای جدا بافته است . در هر صورت این خبر شما باعث تمسخرتان در شبکه های اجتماعی شده است . مثلا بچه های اصفهان اعلام کرده اند که مدارس فردا باز است و الخ .

چوبین۱۳۹۵/۰۹/۱۰ ۲۲:۲۴

مگه پنج شنبه ها می رفتند مدرسه؟!

Aria۱۳۹۵/۰۹/۱۰ ۲۲:۲۴

مگه پنجشنبه های خودش تعطیل نیست؟

ناشناس۱۳۹۵/۰۹/۱۰ ۲۲:۱۲

مگر پنجشبه مدرسه بازه؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.