آخرین خبرضربه پلیس فتا به صفحات غیرمجاز زیبایی
6بازدید

طنز: رفتم، رفتی، رفت؛ نفتم، نفتی، نفت!

شهرام شکیبا در ستون طنز شماره امروز روزنامه خبر نوشت:


آقای دکتر محمود احمدی‌نژاد، دهمین رئیس‌جمهور ایران و معاون اول آینده اسفندیار رحیم‌مشایی، یازدهمین رئیس‌جمهور ایران در جلسه تودیع و معارفه وزیر وزرای قدیم و جدید نفت، توضیحاتی پیرامون صنعت نفت دادند که از جمیع جهات قابل بررسی و مداقه است.

دکتر محمود احمدی‌نژاد: «همه منافع نفت باید به جیب ملت برود.»

1- بالاخره منافع نفت باید کجای ملت قرار بگیرد؟ توی جیبشان یا سر سفره‌هایشان یا ...؟ لطفاً زودتر جایش را مشخص کنید، نگرانیم.
2- اگر احیاناً کسی منافع نفت را نخواهد و بگوید: «من با همین یک لقمه نان‌ونفت سر سفره‌ام می‌سازم.» منافعش را به کس دیگری می‌دهند یا هر طور هست با زور و ضرب می‌چپانند توی جیبش؟
3- منافع را توی کدام جیبمان می‌ریزند، چپ یا راست؟ چون گوشی موبایل و نخودچی - کشمش توی جیبمان داریم، می‌ترسیم بوی نفت بگیرد و خراب شود.

دکتر محمود احمدی‌نژاد: «نمی‌توانیم بگوییم که نفت ما صددرصد در جیب ملت می‌رود چرا که بخشی از نفت به جیب افرادی می‌رود که ما می‌خواستیم نفت را از دست آنها دربیاوریم.»

1- آیا لیستی هم از افراد مذکور،‌ توی جیبتان دارید؟ اگر دارید تو رو خدا کاپشنتان را خشک‌شویی ندهید که مثل لیست مفسدان اقتصادی شسته و ناخوانا شود و خواندنش 4 سال طول بکشد و آخر سر توی مناظره‌ها موفق به خواندن چند تایشان بشوید.

2- «می‌خواستید»، چه خوب. پس چرا نشد؟ اگر اشتباه نکنم، شما یک 4 سالی رئیس‌جمهور بودید قبلاً.
دکتر محمود احمدی‌نژاد: «نفت تولید نمی‌کنیم، از نفت بهره‌برداری می‌کنیم.»
توضیحاً عرض می‌کنم که 68 میلیون سال پیش در دوران سینوزوئیک موجودات عظیم‌الجثه‌ای در زمین می‌زیستند که به آنها دایناسور می‌گویند. در همان دوران بر اثر عوامل طبیعی این دایناسورها و درختان عظیم‌الجثه از بین رفتند و از فسیل آنها در زیر لایه‌های زمین طی میلیون‌ها سال نفت به وجود آمد.
حالا اگر ممکن است بفرمایید که ما چطور باید نفت تولید کنیم؟

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۶ ۱۱:۰۱

قربون شکلت نفت از دایناسور درست نمیشه
درختان عظیم الجسه هم ذعال سنگ میشن
نه نفت
ولی متنت باحال بود

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۶ ۱۰:۴۷

در واقع بهره برداری هم نمی کنیم : استخراج می کنیم.

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۶ ۱۰:۲۴

موندیم حرف بعضی ها رو باور کنیم که میگن نفت حق شماست و میاریم تو سفرتون و می خوان ایرانی رو غزتمند و دارا کنند یا این گداها و دست فروشای فت و فراوون دم چهار راه ها رو باورکنیم........یکی نیست به این متکدیان گرامی بگه چرا به همون نفت تو سفرتون قانع نیستید؟گدایی بد.جیییز.....

ناشناس۱۳۸۸/۰۶/۲۶ ۱۰:۱۹

عالی بود.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.