آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
4بازدید

فوت یک فوتسالیست در چهارمحال و بختیاری

یکی از ورزشکاران شهر جونقان در چهارمحال و بختیاری هنگام تمرین فوتسال دچار ایست قلبی شد و جان خود را از دست داد.
 
به گزارش ابتکار، مدیرکل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری گفت: کاووس فروزنده جونقانی سه شنبه شب هنگام تمرین در سالن آموزش و پرورش این شهر دچار ایست قلبی شد و دارفانی را وداع گفت.
 
عبدالرحمان قاسمی افزود: بنابر اعلام و تایید ورزشکاران حاضر در سالن، این ورزشکار بلافاصله پس از ایست قلبی به بهداری شهر جونقان منتقل شد که به دلیل ایست قلبی فوت شد. به گفته وی، این ورزشکار متولد سال 1349 در هنگام تمرین با تیم پیشکسوتان شهر جونقان دچار این حادثه شد.
 
شهر جونقان در 30 کیلومتری شهرکرد مرکز چهارمحال و بختیاری قرار دارد. از این شهر داورانی چون یدالله جهانبازی و حسن زارع در لیگ های برتر فوتبال ایران سال ها قضاوت کرده اند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.