آخرین خبرهمراه شدن ترامپ در جنگ اسرائیل علیه ایران تاثیر بسیار زیادی در شکست او داشت/ احتمالاً «پیت هگست» استیضاح می شود
6بازدید
۰

نشست سران عربستان و کویت با محوریت تقویت روابط

پادشاه عربستان سعودی پس از سفرهایش به کشورهای عرب حوزه خلیج فارس که شامل امارات، قطر و بحرین شد به آخرین ایستگاه سفر خود یعنی کویت رفت.

پادشاه عربستان سعودی پس از سفرهایش به کشورهای عرب حوزه خلیج فارس که شامل امارات، قطر و بحرین شد به آخرین ایستگاه سفر خود یعنی کویت رفت.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه فرامنطقه‌ای الشرق الاوسط، مسئولان کویتی اعلام کردند که در نشست سران عربستان و کویت که با حضور سلمان به عبدالعزیز، پادشاه عربستان و صباح احمد الجابر الصباح، امیر کویت برگزار شد به بررسی تقویت پیوندهای روابط برادری مستحکم میان دو کشور و دو ملت عربستان و کویت و راه‌های تقویت و توسعه این روابط در تمامی زمینه‌ها و گسترش چارچوب‌های همکاری میان دو کشور که به منافع دو جانبه خدمت برساند پرداخته شد و در این دیدار همچنین مسائل مورد توجه مشترک مورد بررسی قرار گرفت.

ناصر صباح الاحمد الصباح، وزیر امور دفتر امیر کویت اعلام کرد: چشم اندازهای حمایت‌های یکپارچه کشورهای عرب حوزه خلیج فارس برای تحقق منافع مشترک و آرمان‌های ملت‌های این کشورها و همچنین هماهنگی ادامه دار در مسائل مورد توجه کشورهای عرب حوزه خلیج فارس و آخرین تحولات منطقه و جهان در این دیدار مورد بررسی قرار گرفت.

محمد الخالد الصباح، وزیر کشور عراق گفت که عربستان برای کویت یک عمق  استراتژیک و دژی مستحکم در رویارویی با هرگونه خطر یا چالش است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.