آخرین خبرتوصیه پزشکیان به سفیران جدید ایران
1بازدید

کشته و زخمی شدن ۸۰ مزدور سعودی در تعز

منابع نظامی یمن از کشته شدن ۳۰ مزدور سعودی و زخمی شدن ۵۰ نفر دیگر در عملیات مقاومت نیروهای ارتش و انصارالله یمن در تعز خبر دادند.

منابع نظامی یمن از کشته شدن ۳۰ مزدور سعودی و زخمی شدن ۵۰ نفر دیگر در عملیات مقاومت نیروهای ارتش و انصارالله یمن در تعز خبر دادند.

به گزارش فارس، نیروهای ارتش و کمیته‌های مردمی یمن روز دوشنبه گذشته موفق شدند کنترل کامل پایگاه دفاعی هوایی در جنوب غرب شهر تعز را به دست بگیرند، اما عناصر مزدور سعودی امروز قصد داشتند با هدف بازپس گیری این پایگاه، بار دیگر به آن حمله کنند.

ده‌ها نفر از عناصر مزدور سعودی و طرفدار رئیس‎جمهور مستعفی یمن امروز به پایگاه دفاعی هوایی در منطقه بیرپاشا در تعز لشکر کشی کردند که با مقاومت نیروهای یمنی مواجه شدند.

یک منبع نظامی به شبکه خبری «المسیره» گفته که در درگیری امروز در پایگاه دفاعی هوایی در بیرپاشا، بیش از ۳۰ نفر از عناصر مزدور کشته و ۵۰ نفر دیگر نیز زخمی شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.