آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3بازدید

ضارب محیط بان آملی دستگیر شد

رئیس اداره حفاظت محیط زیست آمل گفت : شخصی که روز پنجشنبه به محیط بان آملی در حین انجام ماموریت حمله ور و او را به شدت مصدوم کرده بود، دستگیر شد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست آمل گفت : شخصی که روز پنجشنبه به محیط بان آملی در حین انجام ماموریت حمله ور و او را به شدت مصدوم کرده بود، دستگیر شد.

بهمن صادق نژاد عصر پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود : عوامل اجرایی اداره حفاظت محیط زیست شهرستان آمل در پی دریافت گزارش مردمی مبنی برخرید و فروش پرندگان شکاری در یکی از خیابان های این شهر ، ماموران اجرایی را به محل مورد نظر اعزام کرد .

وی اضافه کرد: عوامل اجرایی محیط زیست در ابتدا و پس کشف دو بهله عقاب از اعضای باند خرید و فروش پرندگان شکاری ، به سمت راننده خودروی این باند پیش رفتند که راننده خودرو پس از مشاهده عوامل محیط زیست بلافاصله پا به فرار گذاشت.

رییس اداره حفاظت محیط زیست آمل ادامه داد: یکی دیگر از عوامل این باند با مشاهده ماموران اجرایی محیط زیست با وی درگیری شد و با زدن چندین مشت به صورتش ، او را مصدوم و نقش بر زمین کرد .

صادق نژاد گفت : پس از این اتفاق، بلافاصله و با تماس با پلیس 110 آمل و حضور یگان ویژه شهرستان ، ضارب در کمتر از چند ساعت دستگیر شده و با تشکیل پروند تنظیمی وشکایت محیط زیست، دراختیار دستگاه قضایی قرار گرفته است.

رییس اداره حفاظت محیط زیست آمل اضافه کرد: پس از دستگیری این ضارب، برادر او ظهر پنجشنبه با حضور در محل این اداره و برهم زدن نظم محل کار و درگیری لفظی با پرسنل محیط زیست، با تشکیل پرونده تنظیمی به همراه برادرش راهی زندان شدند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.