آخرین خبرشهباز شریف: تعاملات اخیر با ایران و دیگر کشورها مثبت بوده است
3بازدید
۰

گروه های مسلح ۲۶ بار آتش بس در سوریه را نقض کردند

مرکز روسی حمیمیم ویژه نظارت بر آتش بس در سوریه از ثبت ۲۶ مورد نقض آتش بس در این کشور توسط گروه های مسلح طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

مرکز روسی حمیمیم ویژه نظارت بر آتش بس در سوریه از ثبت ۲۶ مورد نقض آتش بس در این کشور توسط گروه های مسلح طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

به گزارش مهر به نقل از روسیا الیوم، مرکز روسی نظارت بر آتش بس در سوریه روز سه شنبه از ثبت ۲۶ مورد نقض آتش بس از سوی گروه های مسلح در سوریه طی ۲۴ ساعت گذشته خبر داد.

بنا بر بیانیه این مرکز که در پایگاه رسمی وزارت دفاع روسیه منتشر شده است طی ۲۴ ساعت اخیر ۲۶ مورد نقض آتش بس توسط گروه های مسلح در سوریه ثبت شده است که ۷ مورد از آن در استان حلب، ۱۶ مورد در دمشق، دو مورد در حماه و یک مورد نیز در استان لاذقیه روی داده است.

گفتنی است که گروه های تروریستی داعش و جبهه فتح الشام (جبهه النصره سابق) که در فهرست گروه های تروریستی سازمان ملل متحد قرار دارند مشمول آتش بس در سوریه نمی شوند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.