آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3بازدید

سرباز روس در سوریه مسلمان شد

یک نظامی روس که در سوریه مستقر است در جریان بازدید مفتی چچن از شهر حلب، به دین اسلام گروید.

به گزارش ایلنا به نقل از رای‌الیوم، یک فایل ویدیویی در شبکه‌های اجتماعی روسیه اسلام آوردن یک نظامی روس مستقر در سوریه را به تصویر کشیده است.

براین اساس، یک سرباز روسی در جریان دیدار با «صلاح مژیف» مفتی چچن در حلبک که هفته گذشته وارد این شهر در شمال سوریه شده است، اسلام می‌آورد و در مسجد تخریب شده‌ «اموی» در حلب نماز می‌گزارد.

در این فایل ویدیویی، که هیات رسانه‌ای همراه مفتی چچن آن را تهیه کرده است، سرباز روسی، که از افراد «پلیس نظامی» است، در حضور صلاح مژیف با اعلام شهادتین، اسلام می‌آورد.
 
انتشار این فایل در شبکه‌های اجتماعی موجی از واکنش‌ها را به همراه داشته است؛ برخی می‌گوید این ویدیو، تبلیغی برای بهبود بخشیدن به وجهه روسیه است و برخی دیگر معتقدند این ویدیو، تفاوت اسلام واقعی را از اسلام تندرو، که گروه‌های تروریستی در سوریه آن را تبلیغ می‌کنند، به‌خوبی نشان می‌دهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

هموطن۱۳۹۵/۱۱/۰۹ ۱۹:۱۳

الله اکبر الله اکبر الله اکبر خدایا پوتین وهمه کفار ومشرکین وبی خبران را به دین خود بیاور

ناشناس۱۳۹۵/۱۱/۰۹ ۱۵:۰۱

چه خوب ایشون قبلا چه دینی داشته ؟ آیا حالا که از اون دین برگشته مرتد نمیشه و اعدامش نمیکنن؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.