آخرین خبرعکس: صید ماهی باس راه راه در سواحل اطلس
2بازدید

دیدار رئیس‌جمهور عراق با «مسعود بارزانی»

«فؤاد معصوم» رئیس‌جمهور عراق ظهر امروز با «مسعود بارزانی» رئیس منطقه کردستان عراق در اربیل دیدار کرد.

«فؤاد معصوم» رئیس‌جمهور عراق ظهر امروز با «مسعود بارزانی» رئیس منطقه کردستان عراق در اربیل دیدار کرد.

به گزارش فارس، «فؤاد معصوم» رئیس‌جمهور عراق ظهر امروز (دوشنبه) به اربیل رفت و با «مسعود بارزانی» درباره روابط میان اربیل و بغداد گفت‌و‌گو کرد.

به نوشته پایگاه خبری أین عراق، در این دیدار دو طرف درباره تحولات سیاسی و امنیتی در منطقه کردستان و کل عراق و همچنین روابط میان اربیل و بغداد و چگونگی توسعه این روابط بحث و گفت‌و‌گو کردند.

طبق بیانیه صادره از دفتر فؤاد معصوم، همچنین مسأله انتخابات، حل مسالمت‌آمیز اختلافات و مبارزه با تروریسم نیز مورد بررسی قرار گرفت.

روز گذشته نیز «عمار حکیم» رئیس ائتلاف «التحالف الوطنی» نیز در اربیل با مسعود بارزانی و نیچروان بارزانی درباره حل اختلافات میان منطقه کردستان و دولت مرکزی و همچنین آینده عراق پس از داعش بحث و رایزنی کرد.

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.