آخرین خبرهشدار باران و برف در تهران از پنجشنبه
7بازدید

توافقی در پروژه نفتی سگ دیوانه آمریکا

همانطور که انتظار می رفت روز پنجشنبه بی اچ پی بیلیتون با سهم سرمایه گذاری خود به میزان 2.2 میلیارد دلار برای فاز دوم زمین نفتخیز سگ دیوانه در خلیج مکزیک موافقت کرد.

توافقی در پروژه نفتی سگ دیوانه آمریکا
همانطور که انتظار می رفت روز پنجشنبه بی اچ پی بیلیتون با سهم سرمایه گذاری خود به میزان 2.2 میلیارد دلار برای فاز دوم زمین نفتخیز سگ دیوانه در خلیج مکزیک موافقت کرد.

به گزارش تابناک اقتصادی به نقل از رویترز، سگ دیوانه توسط بی پی عملیاتی شده است. این شرکت در دسامبر اعلام کرد، این شرکت به فاز دوم در منطقه آبهای عمیق سبز کانیون ادامه خواهد داد و یک مرکز تولید شناور جدید با ظرفیت 140 هزار بشکه نفت ناخالص در هر روز خواهد ساخت.

توافقی برای پروژه نفتی سگ دیوانه آمریکا

تولید این مجموعه تا اواخر 2021 شروع خواهد شد.

با وجود تمرکز هزینه های سرمایه شرکت بی اچ پی در مس و نفت، بسط و گسترش مجموعه از پروژه های کلیدی رشد بی اچ پی به عنوان یک معدنکار جهانی است. قرار است در 21 فوریه این شرکت گزارش خود را برای نتایج نیم ساله خود تهیه کند.

بی پی دارای 60.5 درصد سهام است، بی اچ پی مالک 23.9 درصد و شرکت نفت اتحادیه کالیفرنیا وابسته به شرکت شورون 15.6 درصد را در اختیار دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۵/۱۱/۲۲ ۰۰:۱۹

ظاهرا مترجم شما کم سواد است زیرا mad dog به معنای سگ هار است نه سگ دیوانه !

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.