آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2897بازدید

علت لغو کنسرت شجریان در تبریز

محمدپور در ادامه ضمن اظهار تاسف از نبود یک سالن استاندارد با گنجایش بالا برای اجرای برنامه های هنری در کلانشهر تبریز افزود: پروژه سالن بزرگ شهر که قرار بود عملیات اجرایی احداث آن از سال گذشته آغاز شود به دلیل مشکلات تملک منتفی شده است.

معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی گفت: دلیل لغو کنسرت استاد شجریان در تبریز ، عدم توافقات مالی بین مدیر برنامه های ایشان و سالن محل برگزاری این برنامه بود.

محمد محمدپور در گفتگو با مهر افزود: متاسفانه با وجود تمامی تلاش های صورت گرفته برای برگزاری مناسب کنسرت استاد شجریان در تبریز، عدم انعطاف مدیر برنامه های استاد شجریان بر سر مسائل مالی موجب لغو این برنامه شد.

وی در عین حال تاکید کرد: خود استاد شجریان بسیار علاقه مند بود پس از دو دهه به اجرای برنامه در تبریز بپردازد اما این تلاش ها به نتیجه نرسید.

محمدپور با اشاره به برخی شایعات مطرح شده در خصوص دلایل لغو کنسرت استاد شجریان در تبریز افزود: تمامی ارگان های محلی از جمله اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی، نیروی انتظامی و نمایشگاه بین المللی تبریز به عنوان محل برگزاری کنسرت به طور کامل آمادگی خود را برای میزبانی هرچه بهتر از برنامه استاد شجریان اعلام کرده بودند.

معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی در خصوص دلیل انتخاب سالن امیرکبیر نمایشگاه بین المللی تبریز برای برگزاری کنسرت استاد شجریان گفت: در حال حاضر هیچ مکانی در تبریز نمی تواند جمعیتی بالغ بر هفت هزار نفر را در خود جای دهد به همین دلیل نیز علی رغم عدم سنخیت سالن نمایشگاه با محل برپایی کنسرت‌های موسیقی، سالن امیرکبیر به عنوان محل برگزاری کنسرت مذکور انتخاب شده بود.

محمدپور در ادامه ضمن اظهار تاسف از نبود یک سالن استاندارد با گنجایش بالا برای اجرای برنامه های هنری در کلانشهر تبریز افزود: پروژه سالن بزرگ شهر که قرار بود عملیات اجرایی احداث آن از سال گذشته آغاز شود به دلیل مشکلات تملک منتفی شده است.

وی تاکید کرد: با این اوصاف اما شهر تبریز با قدمت تاریخی و فرهنگی خود به شدت نیازمند سالن ویژه برگزاری مراسم و برنامه های فرهنگی است.

محمدپور در عین حال تصریح کرد: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی با همکاری شهرداری تبریز همچنان در پی مکانی برای احداث مجموعه ای 15 هکتاری برای احداث سالن مرکزی برنامه های فرهنگی در تبریز است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۶/۰۸/۰۶ ۰۸:۴۰

اين مشكل معضلي فراگير است اما براي استان مهمي چون تبريز كمي زشت هم به نظر مي رسد كه سالن مناسب نداشته باشد.مسئولين چاره اي بينديشند.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.