وجود مواد شیمیایی غیرمجاز در عمق اقیانوس آرام

کد خبر: ۶۶۷۶۲۸
|
۲۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۵ 15 February 2017
|
9587 بازدید
کارشناسان محیط زیست به وجود انواعی از مواد شیمیایی در اعماق اقیانوس آرام پی برده‌اند که استفاده از آنها در دهه ۱۹۷۰ ممنوع اعلام شده است.

به گزارش ایسنا، در این بررسی کارشناسان محیط زیست از مشاهده انباشت مقادیر نسبتا زیادی از مواد آلاینده همچون PCB و PBDE در اکوسیستم‌های عمیق دریا شگفت زده شدند.

این ترکیب‌ها که در قرن بیستم کاربرد گسترده‌ای داشتند سمی هستند و در محیط زیست جمع می‌شوند.

در این بررسی دکتر "آلان جامیسون" از دانشگاه نیوکاسل انگلیس به ارزیابی سطح آلاینده‌ها در بافت چربی جاندارانی موسوم به "دوجورپایان" در عمق اقیانوس آرام پرداخت.

آلاینده‌های موجود در بدن "دوجورپایان" شامل PCB و PBDE بوده که به طور معمول به عنوان عایق‌های الکتریکی و مقاوم در برابر آتش استفاده می‌شود.

به گزارش شبکه خبری بی بی سی، این ترکیب‌های شیمیایی که از طریق حوادث صنعتی و تخلیه زباله‌ها وارد محیط زیست می‌شوند به طور طبیعی تجزیه نشده و در محیط زیست باقی می‌مانند.
اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟