آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

وزارت ارشاد تغییر در حج و زیارت را تکذیب کرد

برخی منابع خبری صبح امروز از تغییر قهرودی رئیس سازمان حج و زیارت و انتصاب لیالی به جای وی خبر داده بودند که این خبر از سوی وزارت ارشاد و همچنین سازمان حج و زیارت تکذیب شد.

مشاور وزیر ارشاد و مدیر کل حوزه وزراتی وزارت ارشاد خبر تغییر رئیس سازمان حج و زیارت را تکذیب و ضمن ستایش از تلاش رسانه ها در جهت اطلاع رسانی سریع آنها را به دقت بیشتر در اصالت منبع و صحت خبر توصیه کرد.

پرویز کرمی در گفتگو با خبرنگار مهر با تاکید بر اینکه هیچ تغییری در مدیریت سازمان حج و زیارت صورت نگرفته است، گفت: از همکاران مطبوعاتی و رسانه های کشور که با دغدغه پیگیر مسائل فرهنگ و هنر کشور هستند نهایت تشکر را می کنم اما یک نکته نیز از اهمیت قابل توجهی برخوردار است و آن دریافت اخبار از مراجع قابل اطمینان و صحیح است.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه رسانه ها و خبرگزاریهای کشور برای دریافت اخبار و اطلاع رسانی در مسابقه هستند و سعی می کنند زودتر از سایر رسانه ها اخبار را منعکس کنند و در زمینه انتشار اخباری مانند تغییرات احتمالی در وزارتخانه هیچ سوء نیتی ندارند ، اما باید توجه کنند حتما اخبار صحیح را از طریق شخص وزیر ارشاد، دفتر وزارتی یا اطلاعیه رسمی روابط عمومی وزارتخانه دریافت کنند و اگر منبع خبر غیر از این موارد بود از انتشار خبر خودداری کنند.

وی ادامه داد: انتشار اخبار غیر صحیح موجب می شود مدیران ارشد و سایر مدیران و پرسنل وزارت ارشاد در یک نا امنی بسر ببرند. ضمن اینکه برای رسانه ها نیز تکذیب اخبار و اطلاع رسانی نادرست خوشایند نخواهد بود.

کرمی یادآور شد: خوشبتخانه دکتر سید محمد حسینی وزیر ارشاد دولت دهم در مدت کوتاه فعالیت خود ارتباط خوب با رسانه ها را به اثبات رسانده است و دفتر وزارتی و روابط عمومی وزارتخانه نیز در خدمت رسانه ها است.

برخی منابع خبری صبح امروز از تغییر قهرودی رئیس سازمان حج و زیارت و انتصاب لیالی به جای وی خبر داده بودند که این خبر از سوی وزارت ارشاد و همچنین سازمان حج و زیارت تکذیب شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.