آخرین خبرجدیدترین قیمت دلار، یورو و درهم امروز دوشنبه 11 آبان؛ نوسان افزایشی شاخص ارزی
4بازدید

درخواست مسخره نوه صدام از ترامپ

درخواست مسخره نوه صدام از ترامپ
نوه دیکتاتور سابق عراق با نامه نگاری به رییس جمهور آمریکا ضمن ادعای این‌که جناز‌ه‌های پدر و عمویش در دست ایران است، خواهان کمک واشنگتن در این زمینه شده است.

به گزارش فارس، نوه «صدام حسین» دیکتاتور سابق عراق که هشت سال جنگ را بر ایران تحمیل کرد و پس از آن هم به کشورهای همسایه خود تجاوز نمود، اینک مدعی شده که جنازه‌های پدر و عمویش در دست ایران است.

وبگاه روزنامه ترکیه‌ای «دیلی صباح» در این زمینه نوشت: «مسعود عدی صدام» نوه صدام حسین، رییس جمهور سابق عراق در نامه‌ای ارسالی به «دونالد ترامپ»، رییس جمهور آمریکا خواسته تا جنازه عمو و پدرش که به ادعای وی در دست ایران است، پس گرفته شوند.

بر این اساس، مسعود عدی صدام در نامه خود به ترامپ نوشته است: «من به عنوان نوه صدام از شما درخواستی دارم. جنازه‌های "عدی حسین" پدرم، و "قصی حسین" عمویم در دست ایران است و این کشور حاضر به برگرداندن آن‌ها نیست.»

وی در ادامه نامه خود مدعی شد: «ایران در زمان "اوباما" رییس جمهور سابق آمریکا موفق به دستیابی به جنازه‌های بستگان من شده است. لطفا از نفوذ خود در این رابطه استفاده نمایید تا این جنازه‌ها به ما بازگردانده شوند.»

عدی به همراه برادر کوچکترش قصی و پسرانشان چند ماه پس از سقوط بغداد، در 22 ژانویه 2003 در شهر موصل با نیروهای آمریکایی درگیر و پس از شش ساعت نبرد کشته شدند.

عدی صدام حسین پسر ارشد صدام حسین و قصی صدام حسین نیز پسر دوم دیکتاتور عراق بودند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

بي نام و نشان۱۳۹۵/۱۲/۱۰ ۱۱:۱۸

آدرس بده پست كنيم.

ناشناس۱۳۹۵/۱۲/۱۰ ۱۰:۴۳

انگار نامه نوشتن به ترامپ مُد شده ها!

امییرضا۱۳۹۵/۱۲/۱۰ ۰۹:۴۱

جنازه بی ارزش اینارامیخوایم چیکار

ناشناس۱۳۹۵/۱۲/۱۰ ۰۹:۳۶

وقتی کشور ما از خواسته به حق خودش در رابطه با غرامت جنگی کوتاه میاد، باید منتظر این ادعاها هم باشه!

مریخ۱۳۹۵/۱۲/۱۰ ۰۹:۲۵

ای کاش در ایران باشند تا انها را تاکسیدرمی کنیم و به جهان نشان دهیم این سزای کسی است که خون جوانان ایرانی را بریزد

ناشناس۱۳۹۵/۱۲/۱۰ ۰۸:۴۸

اینها کلا خاندان مسخرهای هستند

حمیدرضا۱۳۹۵/۱۲/۱۰ ۰۸:۳۲

پدروعمویت درایران نیستندلعنتی هابه همراه پدربزرگ ملعونت درجهنم هستندمی خوای ملاقات کنی بروپیششان.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.