آخرین خبرعکس: بازدید کیم جونگ اون از کارخانه کشتی‌سازی نامپو
5بازدید
۰

پورمحمدی:

در ایام انتخابات حرف و حدیث زیاداست، باید تحمل خود را بالا ببریم

وزیر دادگستری درمورد انتشار برخی اظهارات انتخاباتی در شبکه های اجتماعی گفت: در ایام انتخابات حرف و حدیث زیاد است، باید تحمل خود را افزایش دهیم.


حجت الاسلام و المسلمین مصطفی پورمحمدی روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران در خصوص کنترل فضای مجازی بویژه کانال های تلگرامی تصرح کرد: شبکه های مجازی فضای تبادل اطلاعات است و اگر خلافی صورت گیرد مورد به مورد در کارگروه خاص رسیدگی می شود.
وی همچنین درباره گرانی اقلام در شب عید اظهارداشت: گرانی ربطی به شب عید ندارد و دستگاه های نظارتی کنترل می کنند تا بیش از نرخ تعیین شده قیمت ها افزایش نیابد.
وزیر دادگستری اظهار داشت: طبق روال سال های گذشته به میزان مشخصی افزایش قیمت وجود دارد که حدود هفت الی هشت درصد است.
پورمحمدی به کاهش نرخ تورم و افزایش رشد اقتصادی اشاره و خاطرنشان کرد در حال حاضر کاهش رشد قیمت داریم که از دستاوردهای خوب دولت می باشد.
وی اضافه کرد: در مورد برخی اقلام گرانی وجود دارد و در برخی اقلام نیز سواستفاده هایی صورت می گیرد که با انها برخورد خواهیم کرد.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.