آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
4بازدید

تری:

انگلستان هنوز به بکهام نیاز دارد

بکهام چه به عنوان بازیکن ذخیره و چه بازیکن ثابت همواره عالی بازی می کند. او بسختی تمرین می کند و یک الگو برای همه بازیکنان در تیم ما به شمار می آید. او همچنین در بین دو نیمه توصیه های خوبی به بازیکنان می کند و نقشی کلیدی ایفا می کند.

کاپیتان تیم ملی فوتبال انگلستان گفت دیوید بکهام می تواند نقش تعین کننده ای در رقابت های جام جهانی 2010 برای این تیم ایفا کند.

به گزارش مهر، جان تری در گفتگو با "ذیس ایز لاندن" اظهار داشت: او (بکهام) نقش پررنگی در تیم دارد. بکهام همیشه حس خوبی به من و دیگران در تیم می دهد. عملکرد این بازیکن چه با لباس گالکسی و چه با لباس میلان همواره درخشان بوده ضمن اینکه برای انگلستان هم بسیار خوب بازی کرده است.

وی افزود: بکهام چه به عنوان بازیکن ذخیره و چه بازیکن ثابت همواره عالی بازی می کند. او بسختی تمرین می کند و یک الگو برای همه بازیکنان در تیم ما به شمار می آید. او همچنین در بین دو نیمه توصیه های خوبی به بازیکنان می کند و نقشی کلیدی ایفا می کند.

دیوید بکهام 34 ساله تا به حال 114 بار با پیراهن تیم ملی انگلستان به میدان رفته است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.