آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

هلند وزیر خانواده ترکیه را هم راه نداد

در ادامه تنش دیپلماتیک میان آنکارا و آمستردام، مأموران مرزی هلند مانع ورود وزیر خانواده ترکیه به این کشور شدند.

هلند وزیر خانواده ترکیه را هم راه نداد
در ادامه تنش دیپلماتیک میان آنکارا و آمستردام، مأموران مرزی هلند مانع ورود وزیر خانواده ترکیه به این کشور شدند.

به گزارش فارس، دولت هلند روز شنبه از ورود وزیر خانواده و امور اجتماعی ترکیه به این کشور جلوگیری کرد.

بنا بر اعلام سرکنسول ترکیه در «روتردام»، مأموران مرزی هلند خودروی حامل «فاطمه بتول سایان کایا» را به خاک این کشور راه نداده‌اند.

این مقام ترکیه‌ای که در آلمان به سر می‌برد، از مسیر زمینی راهی هلند شده بود تا در تجمعی که قرار است در حمایت از اصلاح قانون اساسی ترکیه در روتردام برگزار شود، سخنرانی کند.

هلند امروز از فرود هواپیمای حامل «مولود چاوش اغلو» وزیر خارجه ترکیه هم جلوگیری کرده بود.

کشورهای اروپایی اصلاحات قانون اساسی ترکیه را گامی در جهت تثبیت قدرت «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه تا نیمه دهه آینده میلادی می‌دانند و آن را اقدامی غیردموکراتیک خوانده‌اند.

به نوشته روزنامه دیلی‌صباح، مأموران مرزی هلند خبرنگاران خبرگزاری «آناتولی» و شبکه «تی‌آر‌تی» را هم راه نداده و آن‌ها را به آلمان بازگردانده‌اند.

اردوغان امروز اقدام دولت هلند را محکوم کرده و مقامات این کشور را «پس‌مانده‌های نازی‌ها و فاشیسم» توصیف کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.