آخرین خبرتوصیه پزشکیان به سفیران جدید ایران
0بازدید

کارکنان فرودگاه‌های برلین فردا اعتصاب می‌کنند

کارکنان دو فرودگاه برلین از فردا (دوشنبه) اعتصاب ۲۵ ساعته خود را برای افزایش حقوق آغاز می‌کنند. مناقشه بر سر میزان حقوق دریافتی تاکنون به لغو حدود هزاران پرواز منجر شده است.

کارکنان دو فرودگاه برلین از فردا (دوشنبه) اعتصاب ۲۵ ساعته خود را برای افزایش حقوق آغاز می‌کنند. مناقشه بر سر میزان حقوق دریافتی تاکنون به لغو حدود هزاران پرواز منجر شده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز،‌ کارکنان فرودگاه‌های "تگل" و "شونفلد" از ساعت سه صبح دوشنبه به وقت گرینویچ تا چهار صبح روز سه‌شنبه در اعتصاب خواهند بود.

اتحادیه حمایت از کارکنان که حدودا شامل ۲۰۰۰ عضو است، خواستار افزایش حقوق نیروهای "زمینی" از ساعتی ۱۱ یورو به ۱۲ یورو است. اعتراض از آنجا آغاز شد که پس از چهار سال، افزایش ۱۰ سنتی به کارکنان پیشنهاد شد.

کار این دسته از نیروها شامل چک کردن گذرنامه مسافران، بارگیری و تخلیه بار از هواپیما و هدایت هواپیما روی باند است. اعتصاب پیشین این نیروها در جمعه گذشته به لغو حدود ۷۰۰ پرواز منجر شد و ده‌ها هزار مسافر جمعه در فرودگاه‌های برلین سرگردان شدند. این کارمندان بارها اعتصاب کردند و طی آن هر بار صدها پرواز کنسل می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.