آخرین خبرهشدار باران و برف در تهران از پنجشنبه
2بازدید

ثمره هاشمي: احتمال تغيير وزراي پيشنهادي

درهمين راستا شنيدها حکايت از آن دارد، صادق محصولي و مهرداد بذرپاش به ترتيب اصلي ترين گزينه ها براي تصدي وزارتخانه هاي نيرو و رفاه هستند.

دستيار ويژه رئيس جمهور از احتمال تغيير در وزيران پيشنهادي احمدي نژاد براي تصدي سه وزارتخانه‌ي باقيمانده دولت دهم خبر داد.

سيد مجتبي ثمره هاشمي دستيار ويژه رئيس جمهور که در حاشيه همايش عمليات رواني و رسانه که صبح امروز يكشنبه در سالن همايش هاي صداو سيما برگزار شد به خبرگزاري مهر گفت: اين احتمال وجود دارد که سه وزير باقي مانده از دولت دهم که رئيس جمهور بايد آنها را به مجلس شوراي اسلامي پيشنهاد دهد تغييري به وجود آيد و اسامي که پيش از اين اعلام شده بود تغيير کنند.

وي همچنين در خصوص معاونت هاي رياست جمهوري که هنوز بدون معاون مانده اند نيز گفت: هنوز در اين زمينه تصميم نهايي اتخاذ نشده است.

دستيار ويژه رئيس جمهور همچنين در خصوص معرفي سخنگوي دولت نيز گفت: سخنگو به زودي معرفي خواهد شد.

درهمين راستا شنيدها حکايت از آن دارد، صادق محصولي و مهرداد بذرپاش به ترتيب اصلي ترين گزينه ها براي تصدي وزارتخانه هاي نيرو و رفاه هستند.

پيش از اين دکتر احمدي نژاد طي نامه‌اي به علي لاريجاني رئيس مجلس شوراي اسلامي فاطمه آليا وعلي ذبيحي را براي تصدي دو وزارتخانه آموزش و پرورش و نيرو معرفي کرده بود که شنيده شده، مساعد نبودن فضاي مجلس براي راي به فاطمه آليا باعث شده است تا رئيس جمهور تصميم به تغيير وزيران پيشنهادي بگيرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.