آخرین خبرترامپ: حالا می‌فهمم چرا خاورمیانه از ایران می‌ترسید
1بازدید

احتمال حمله داعش به فرودگاه‌های انگلیس

سرویس‌های اطلاعاتی انگلیس از احتمال حمله گروه تروریستی داعش به فرودگاه‌ها و نیروگاه‌های هسته‌ای این کشور خبر می‌دهند.

به گزارش ایسنا، روزنامه تلگراف نوشت: سرویس‌های اطلاعاتی انگلیس در ۲۴ ساعت گذشته نسبت به احتمال وقوع حملاتی در فرودگاه‌ها و نیروگاه‌های اتمی این کشور هشدار داده‌اند.

بر اساس گزارش این روزنامه، آژانس‌های اطلاعاتی انگلیس هشدار داده‌اند که گروه تروریستی داعش و دیگر گروه‌های تروریستی به راه‌هایی برای بمب‌گذاری از طریق تلفن همراه و لپ‌تاپ دست یافته‌اند که می‌توانند از ایست‌های امنیتی در فرودگاه‌ها عبور کنند.

سرویس‌های امنیتی و اطلاعاتی انگلیس همچنین هشدار داده‌اند که هکرهای وابسته به این گروه‌های تروریستی ممکن است درصدد دور زدن سیستم‌های امنیتی مورد استفاده در نیروگاه‌های هسته‌ای برآیند.

چیز نورمن، وزیر انرژی انگلیس گفت، دولت این کشور در قبال دفاع در مقابل تهدیدهای سایبری کاملا متعهد است و در نظر دارد در زمینه‌ی امنیت سایبری حدود دو میلیارد پوند هزینه کند.

وی اضافه کرد: در مورد نیروگاه‌های هسته‌ای باید اطمینان حاصل شود که این نیروگاه‌ها در مقابل تهدید روزافزون سایبری از مقاومت کافی برخوردار هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.