آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

آخرین آمار فروش «گشت۲» و «خوب،بد،جلف»

دو فیلم کمدی «خوب، بد، جلف» و «گشت ۲» هر کدام به ترتیب ۱۰ میلیارد و ۶۴۵ میلیون تومان و شش میلیارد و ۲۸۳ میلیون تومان تا دوازدهم فروردین فروش داشته‌اند.

دو فیلم کمدی «خوب، بد، جلف» و «گشت ۲» هر کدام به ترتیب ۱۰ میلیارد و ۶۴۵ میلیون تومان و شش میلیارد و ۲۸۳ میلیون تومان تا دوازدهم فروردین فروش داشته‌اند.

احمد مختاری از دفتر پخش «هدایت فیلم» به ایسنا گفت: فیلم «خوب، بد، جلف» به کارگردانی پیمان قاسمخانی تا شب گذشته (داوزدهم فروردین‌ماه) که اکران آن وارد هفته هفتم شده‌ است در تهران با  ۳۰ سالن سینما، شش میلیارد و ۶۷۵ میلیون تومان فروش داشته و در ۶۰ سالن شهرستان نیز سه میلیارد و ۹۷۰ میلیون تومان فروخته است.

به گفته او این فیلم در مجموع به آمار فروش ۱۰ میلیارد و ۶۴۵ میلیون تومان رسیده است.
آخرین آمار فروش «گشت۲» و «خوب،بد،جلف»
او اضافه کرد: فیلم «گشت ۲» به کارگردانی سعید سهیلی نیز که اکران آن از ۲۷ اسفندماه آغاز شده است و از چهارشنبه وارد هفته سوم اکران آن شده‌ است، تاکنون چهار میلیارد و ۱۸۲ میلیون تومان در تهران فروش داشته و دو میلیارد و ۱۰۱ میلیون تومان هم در شهرستان‌ها فروخته است که در مجموع رقم شش میلیارد و ۲۸۳ میلیون تومان می‌شود.

تلاش ایسنا برای تماس با پخش کنندگان فیلم‌های «ماجرای نیمروز»، «آباجان»، «یک روز به خصوص» و «سه بیگانه» برای دریافت آمار فروش به نتیجه نرسید.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۶/۰۱/۱۳ ۲۲:۰۳

هر دو فيلم رو رفتم فيلم اول يك طنز ساده و تخيلي خانوادگيه و فيلم دوم طنز اجتماعي كه به نظر من مناسب سن ١٦ به بالاست اونم فقط به خاطر اينكه فيلم دوم بيشتر از هرچيزي درك سياسي ميخواد و آگاهي از مسائل گذشته بر ايران به هر حال هردو عالي بودند و اميدوارم هر دو كارگردان ثمره كار خوبشون رو ببينند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.