آخرین خبرمهدی تاج: با عضو هتاک فدراسیون برخورد می‌شود
0بازدید
۰

عارف: لیست انتخابات شوراها براساس ضوابط بسته می‌شود

رئیس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی گفت: براساس ضوابط اعلام شده لیست انتخابات شوراها بسته می‌شود و افراد ذی‌نفع در تصمیم گیری نقشی نخواهند داشت.
 محمدرضا عارف در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به نامه جمعی از نمایندگان اصلاح طلب برای انصراف برخی از کاندیداهای انتخابات شوراها به منظور رسیدن به اجماع گفت: نامه ای را که فرستاده اند در دستور کار هیات رئیسه قرار داده ایم، لذا اطمینان می دهم براساس ضوابطی که اعلام کردیم لیست ها بسته می شود.
وی خاطرنشان کرد: قطعا افرادی که ذی نفع هستند در تصمیم گیری نقشی نخواهند داشت یعنی اگر یکی از اعضای شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان یا شورای استان ها کاندیدا باشد در جلسه ای که تصمیم گیری می شود قطعا آن فرد حضور نخواهد داشت.
رئیس فراکسیون امید مجلس در پایان افزود: این مساله را در هیات رئیسه مورد بحث قرار می دهیم و اگر به جمع بندی رسیدیم و نیاز به طرح در شورا بود، هفته آینده در دستور کار قرار می گیرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.