آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

بازداشت عامل توزیع شیشه در نظرآباد

دادستان عمومی و انقلاب نظرآباد گفت: عامل توزیع مواد مخدر از نوع شیشه به همراه 250 گرم شیشه و دو فقره سلاح گرم در این شهرستان، بازداشت شده است.

به گزارش خبرگزاری میزان به نقل از روابط عمومی دادگستری البرز، دادستان عمومی و انقلاب نظرآباد گفت: عامل توزیع مواد مخدر از نوع شیشه به همراه 250 گرم شیشه و دو فقره سلاح گرم در این شهرستان بازداشت شده است.

محمد قیومی با اعلام خبر بازداشت عامل توزیع مواد مخدر صنعتی در این شهرستان گفت: گزارشی از اطلاعات سپاه نظرآباد مبنی بر نگهداری سلاح و خرید و فروش مواد مخدر توسط شخصی در این شهرستان ارائه شد که دستور قضایی برای بررسی صحت و سقم خبر و انجام تحقیقات صادر شد.

وی افزود: پس از تایید این گزارش، با صدور دستور قضایی متهم ردیف اول توسط اطلاعات سپاه بازداشت شد و در بازجویی‌های اولیه به تهیه و فروش مواد مخدر با همکاری همدستان خود اقرار کرد.

قیومی با اشاره به بازداشت دیگر همدستان متهم ردیف اول، توضیح داد: در بازرسی از محل سکونت متهمان، مقدار 250 گرم شیشه، 2 فقره سلاح گرم و 100 عدد پایپ کشف و ضبط شد.

وی ادامه داد: متهمان اکنون در بازداشت به سر می‌برند تا تحقیقات در این زمینه تکمیل و به دادگاه ارسال شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.