حاشیه
جزییات جدید از رسوایی اخلاقی کریس رونالدو
فرد مورد تجاوز قرار گرفته ابتدا ۹۵۰ هزار دلار درخواست کرد اما در نهایت رونالدو با کمک وکیل خود توانست این رقم را به ۳۵۰ هزار دلار کاهش بدهد.
نشریه اشپیگل جزئیات بیشتری از آزار و اذیت جنسی مهاجم پرتغالی منتشر کرد.
به گزارش تابناک ورزشی موندودپورتیوو نوشت، هفته گذشته نشریه در اشپیگل از طریق اسناد فوتباللیکس، خبر جنجالی تازه ای را منتشر و کریستیانو رونالدو را به آزار و اذیت جنسی متهم کرد.
هفته نامه آلمانی نوشته بود: رونالدو در سال ۲۰۰۹ به یک آمریکایی تجاوز کرده و برای این که شخص مورد تجاوز واقع شده از او شکایت نکند، مبلغی را به عنوان حق السکوت پرداخت کرده است.
این نشریه در پایان نوشت در روزهای بعد جزییات بیشتری را منتشر خواهد کرد. اشپیگل به وعده خود عمل کرد و دیروز به این موضوع پرداخت و نوشت: بازیکن رئال مادرید برای پرداخت این مبلغ با وکیل خود مشورت کرده است و سعی دارد مبلغ درخواستی را کاهش بدهد. این موضوع از طریق پیامکهای رد و بدل شده و بین رونالدو و وکیلش آشکار شده است.
فرد مورد تجاوز قرار گرفته ابتدا ۹۵۰ هزار دلار درخواست کرد اما در نهایت رونالدو با کمک وکیل خود توانست این رقم را به ۳۵۰ هزار دلار کاهش بدهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
از رونالدو بدم می یاد
خودش هم مال بدی نیست.
تابی جون به من و تو چه؟؟؟؟؟؟؟
فوتبالش هم همینجوریه به داورها و تیمهای دیگه و حتی خود فیفا هم رشوه میده الان ضعیفترین بازیکن رئال و لالیگا این یاروه که فرگوسن آدمش کرد وشانس آورد آومد به لالیگا که لاشخوری و گل زدن توش مثل آب خوردنه اگه مرد بود در اوج جوانیش در انگلیس تو یک فصل چند بار هتریک میکرد.
الکیه
رونالدو
که چی بشه
المانی ها چون رونالدو تحقیرتان کرد اینطوری می خواهید خودتون تسلی بدهید
انتشار این قبیل اخبار زرد هیچ سودی ندارد.
تجاوز تعریف داره , این خانم میخاد باج گیری کنه
خجالت بکشین
خجالت بکشین
المانها از حرص عدم صعود بایرن اقدام به افشا گری کردن.
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.