توافق استقلال با پدیده تیم پرسپولیس+عکس
با توجه به پیشنهاد برانکو به فرشید باقری، منصوريان نيز به نوعی پاسخ حرکت سرمربی پرسپولیس را داد و به بازيكن هاى سرخ پوش پيشنهاد استقلالی شدن را ارائه داد
رسانه ها نوشته اند بازيكن جوان تيم پرسپوليس براى پيوستن به استقلال چراغ سبز نشان داده است.
به گزارش تابناک ورزشی، سرمربی استقلال به دنبال جذب بازیکن اميدهاى پرسپولیس بوده و طی پیشنهادی که به این بازیکن داده موافقت او را نيز دریافت کرده است. به اين ترتيب علیرضا منصوریان با دعوت از احمد بهاروند بازيكن تيم اميد پرسپوليس از او خواسته به استقلال برود و این بازیکن هم موافقت خود را با حضور در جمع آبیهای تهرانی اعلام کرده و به نوعی می توان گفت يك پرسپوليسی در راه آبی پوش شدن است.
اين طور كه به نظر می رسد پس از دعوت منصوریان، بهاروند نيز به تمرینات پرسپولیس نرفته و همان طور كه شواهد نشان می دهد اين بازيكن مشکلی برای حضور در استقلال ندارد.
با توجه به پیشنهاد برانکو به فرشید باقری، منصوريان نيز به نوعی پاسخ حرکت سرمربی پرسپولیس را داد و به بازيكن هاى سرخ پوش پيشنهاد استقلالی شدن را ارائه داد. این طور که به نظر میرسد در فصل جدید سرخابیها جنگ آشکاری در نقل و انتقالات خواهند داشت.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
تو از کجا فهمیدی تعصب نداره ؟!!
پرسپولیس جای بازیکن پولکی نیست همون بهتر که رفت
بازیکن بی تعصب همون بهتر که بره
بر خلاف برانکو که بر اساس نیاز واقعی و تفکر عمیق بازیکن جذب میکنه. آقای منصوریان فقط سر لج و لجبازی بازیکن میگیره.
دقیقا
بازیکن بی تعصب همون بهتر که بره
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.