آخرین وضعیت نجات محبوس شدگان معدن

کد خبر: ۶۹۰۷۹۳
|
۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۶:۴۲ 04 May 2017
|
4731 بازدید
وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از هوار رسانی به معدن زمستان یورت و حضور ۹ پیمانکار در میان محبوس شدگان معدن خبر داد.

به گزارش مهر، علی ربیعی در جمع خبرنگاران گفت: برای کنترل، بررسی و پیگیری حادثه معدن زمستان یورت وارد گلستان شده ایم.

وی افزود: حضور وزرا در محل حادثه به این علت است که بتوانیم نیازمندی ها، دستگاه ها و تجهیزات مورد نیاز برای کنترل حادثه را تامین کنیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی ادامه داد: طبق آخرین گزارش ۹ پیمانکار به همراه ۲۶ معدنچی در تونل حبس شده اند.

وی اضافه کرد: خوشبختانه معدن افقی است و تنها مشکل موجود وجود گاز بسیار زیاد است که باعث شده امداد رسانی با سرعت انجام نشود.

ربیعی تصریح کرد: حادثه در عمق یک هزار و ۳۰۰ متری تونل اتفاق افتاده و تاکنون نیروهای امداد و نجات تا عمق ۵۰۰ متری ورود کرده اند.

وی بیان کرد: هم اکنون هوارسانی از دو مسیر در حال انجام است و از یک مقر هم در حال تخلیه است و امیدواریم بتوانیم به زودی عملیات آوار برداری را آغاز کنیم.

اشتراک گذاری
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟