آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
4بازدید

پورشرفي:

كوچويي فراتر از ليگ ‌ايران بازي نمي‌كند

تمام تلاش خود را براي ارائه بازي خوب انجام مي‌دهيم و قطعاً براي پيروزي به ميدان خواهيم رفت. پتروشيمي هم در اين فصل با جذب بازيكنان خوب باز هم يكي از مدعيان قهرماني به حساب مي‌ايد.

مدير فني تيم‌ بسكتبال صبامهر گفت: بازيكن ايراني آمريكايي تيم ما فقط در حد ليگ‌برتر بازي مي‌كند و فراتر از آن نيست.

محمود پورشرفي در گفت‌وگو با فارس، در مورد وضعيت صبامهر در ليگ‌برتر اظهار داشت: با بازيكنان جوان كار را دنبال مي‌كنيم و براي هماهنگ كردن آنها و رويارويي با تيم‌هاي بزرگ كار سختي پيش رو داريم.

وي ادامه داد: مهران شاهين طبع، سرمربي تيم در اين فصل با جوانان كم نام و نشان كار سختي پيش رو دارد. البته به نظر من آنها آينده بسكتبال ايران هستند و براي رشدشان بايد تلاش زيادي كرد.

مديرفني تيم‌بسكتبال صبامهر در مورد بازيكن خارجي اين تيم نيز عنوان كرد: "پريست "، در اين فصل تنها بازيكن خارجي ما است و تا به حتال كه از وضعيت او راضي بوده‌ايم. "بني كوچويي " نيز كه مليتي ايراني آمريكايي دارد، در سطح بازيكناني كه در ليگ‌برتر هستند بازي مي‌كند و تفاوت چنداني با آنها ندارد. نمي‌توان او ار فراتر از ليگ‌برتر دانست.

پورشرفي در مورد ديدار با پتروشيمي تاكيد كرد: تمام تلاش خود را براي ارائه بازي خوب انجام مي‌دهيم و قطعاً براي پيروزي به ميدان خواهيم رفت. پتروشيمي هم در اين فصل با جذب بازيكنان خوب باز هم يكي از مدعيان قهرماني به حساب مي‌ايد.

ديدار تيم‌هاي صبامهر قزوين و پتروشيمي بندر امام از هفته سوم ليگ‌برتر فردا ساعت 16 در قزوين برگزار مي‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.