آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

پیدا شدن جسد بچه 9 ساله در رودخانه چالوس

رئیس جمعیت هلال احمر چالوس از پیدا شدن جسد پسر بچه که در آب های رودخانه چالوس غرق شده بود، خبر داد.

کردکار محمودی در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: 'امیرحسین - ش ' کودک 9 ساله ساکن تهران عصر گذشته(جمعه) ساعت 15 به دلیل غفلت به درون رودخانه چالوس سقوط کرد.
 
وی تصریح کرد: با اطلاع یافتن جمعیت هلال احمر شهرستان یک تیم عملیات و جستجو از پایگاههای لارک و 2 تیم دیگر از شهرستان چالوس به منطقه اعزام شدند.
 
محمودی خاطر نشان کرد: با تلاش نیروهای هلال احمر در آبهای خروشان رودخانه بعد از پنج ساعت و نیم حدود ساعت 20 و 15 دقیقه جسد پسر بچه حدود 2 کیلومتر پائین تر از محل سقوط در منطقه دزدبن جاده چالوس پیدا شد.
 
رئیس جمعیت هلال احمر چالوس افزود: جسد این پسر بچه 9 ساله توسط تیم های عملیاتی از آب بیرون کشیده شد و به عوامل انتظامی تحویل شد.
 
رودخانه چالوس یکی از پنج رودخانه حفاظت شده کشور در امتداد جاده کندوان که از پر ترددترین جاده های کشور است با طول 72 کیلومتر قرار دارد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.