آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

قتل مسئول حراست شبکه بهداشت هیرمند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: روز گذشته یکی از کارکنان حراست شبکه بهداشت شهرستان هیرمند پس از ربوده شدن توسط دونفر فرد ناشناس و خوراندن اسید توسط آنها، امروز در بیمارستان جان سپرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل گفت: روز گذشته یکی از کارکنان حراست شبکه بهداشت شهرستان هیرمند پس از ربوده شدن توسط دونفر فرد ناشناس و خوراندن اسید توسط آنها، امروز در بیمارستان جان سپرد.

دکتر نصیری در گفت وگو با ایسنا ضمن تسلیت به خانواده داغدار کارمند حراست شبکه بهداشت هیرمند افزود: هنوز از علت یا دلایل این اقدام غیرانسانی که توسط فرد یا افراد صورت گرفته مشخص نیست.

وی بابیان اینکه مجموعه حراست و دانشگاه علوم پزشکی با جدیت تمام پیگیر این مسئله است، تصریح کرد: از همان لحظات اولیه اقدامات ما آغاز شد و به ارگانهای مرتبط از جمله دستگاه قضایی و دادستانی، اداره اطلاعات و نیروی انتظامی مکاتبات و پیگیریهای لازم انجام شد و بدنبال آن نیز این ارگانها کار تحقیق و اقدامات اطلاعاتی خود را آغاز  کرده‌اند.

نصیری افزود: پیکر نیمه جان آقای بهروز شهرکی در کنار قبرستان جدید زابل پیدا شده بود و پس از انتقال به بیمارستان تا حدودی توانسته لب به سخن بگشاید که خود او عنوان کرده که توسط دو نفر فردناشناس که صورتشان بسته بوده ربوده شده و به زور اسید خورانده شده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.