آخرین خبرهشدار باران و برف در تهران از پنجشنبه
0بازدید

علی مطهری به رییس قوه قضاییه نامه نوشت

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در نامه‌ای به رئیس قوه قضاییه، به اظهارات اخیر وی درباره موضوع حصر واکنش نشان داد و از وی خواست اقدام عاجلی برای رفع حصر انجام دهد.

به گزارش ایسنا، در نامه علی مطهری خطاب به آملی لاریجانی که در اختیار ایسنا قرار گرفته، آمده است:

«جناب آقای صادق لاریجانی دامت برکاته

رئیس محترم قوه قضائیه

با اهداء سلام، ‌اخیراً در جمع مسئولان عالی قضائی فرموده‌اید: «نقل کرده‌اند که کاندیدایی در جمع هواداران خود خطاب به آنان گفته است که ما آمده‌ایم حصر را بشکنیم. شما چه کاره‌اید که بخواهید حصر را بشکنید؟»

به عرض می‌رساند رئیس‌جمهور طبق اصل ۱۱۳ قانون اساسی مسئول اجرای قانون اساسی است و وقتی اقدامی مانند حصر خانگی برخلاف اصول ۳۲ تا ۳۷ قانون اساسی است، وظیفه دارد که در دفاع از حقوق شهروندی ملت اقدام کند، خصوصاً که شعارهای مردم در انتخابات اخیر نشان داد که این موضوع خواست اکثریت ملت ایران است. این، ادبیات مناسبی نیست که به رئیس‌جمهوری که مسئول اجرای قانون اساسی است و حدود ۲۴ میلیون رأی داشته ـ و اگر از ادامه رأی‌گیری جلوگیری نمی‌کردند شاید ۲۶ میلیون رأی داشت ـ بگویید شما چه‌کاره‌اید که بخواهید حصر را بشکنید؟

از شما سؤال می‌کنم شما که کاره‌ای هستید، برای حل این موضوع چه اقدامی کرده‌اید؟ آیا مجازات ادامه حصر خانگی تا زمانی که آنها از دنیا بروند، بدون حکم دادگاه علنی صالح، کار درستی بوده است؟

فرموده‌اید: «عالی‌ترین نهاد امنیتی کشور در این زمینه تصمیمی را اتخاذ کرده است.» من عرض می‌کنم اولاً رئیس این عالی‌ترین نهاد امنیتی کشور رئیس‌جمهور است و می‌تواند برای تغییر این تصمیم اقدام کند. ثانیاً این نهاد زمانی که کشور در حال آشوب بود، اضطراراً این حق را داشته است که به صورت موقت چند ماهه تا زمان برقراری آرامش حکم به حصر خانگی بدهد، اما بحث در ادامه‌ی آن است. آیا شورای عالی امنیت ملی پس از آرامش جامعه و رفع خطر می‌توانسته است حکم به مجازات ادامه حصر بدهد، یعنی کار قوه قضائیه را انجام بدهد؟ آن‌هم بدون هرگونه محاکمه‌ای و شنیدن دفاعیات آنها و پرداختن به پرونده سایر طرف‌های فتنه سال ۸۸ ؟

همچنین فرموده‌اید: «به فرض که شورای عالی امنیت ملی مصوبه خود را ملغی کند و رفع حصر اتفاق بیفتد، در این صورت تازه کار قوه قضائیه برای رسیدگی قضایی به این موضوع آغاز می‌شود و تصمیم در مورد این اتهامات و نحوه رفتار با متهمان با قاضی رسیدگی‌کننده به پرونده و در چارچوب مقررات قانونی خواهد بود.»

جالب است، در واقع می‌فرمایید قوه قضائیه پس از مجازات ۷ سال حصر خانگیِ بدتر از حبس، تازه آن متهم را محاکمه می‌کند تا ببیند مجازات او چیست. مستدعی است این حرف را تکرار نفرمایید که موجب وهن نظام جمهوری اسلامی است.

حفظ اقتدار قوه قضائیه که جناب‌عالی به درستی دنبال آن هستید، با رفتار عادلانه این قوه و دفاع از حقوق آحاد ملت، حتی کسانی که به زعم شما فتنه‌گر بوده‌اند به دست می‌آید نه این که بخشی از وظایف خود را به شورای عالی امنیت ملی محول کنید و در عوض به اظهارنظر درباره برجام و سفر ترامپ به عربستان و مانند آن بپردازید. البته اظهارنظر درباره این مسائل پس از پاسخ به سؤالات قضائی مردم بی‌اشکال است.

از جناب‌عالی می‌خواهم برای رفع ادامه حصر خانگی که می‌رود تبدیل به معضلی برای جمهوری اسلامی شود اقدام عاجل مبذول فرمایید. بجاست که این هفت سال حصر خانگی به عنوان مجازات طولانی کردن اعتراضات آنها که موجب سوءاستفاده دشمن شد منظور شود و به آن خاتمه داده شود. البته انتظار رسیدگی به اتهامات طرف‌های مقابل نیز به جای خود باقی است. برای آن مقام محترم آرزوی توفیق الهی دارم.

با تقدیم احترام

علی مطهری»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

مهدی دوصفرهفت۱۳۹۶/۰۳/۱۶ ۱۲:۵۶

من هم با خان محمدعلی آقا موافقم

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۱۶ ۰۱:۳۲

همه ی مشکلات جامعه ما حل شده فقط مونده رفع حصر که دیگه نور علی نور بشه

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۱۵ ۲۳:۳۳

بسیار عالی

خان محمدعلی آقا۱۳۹۶/۰۳/۱۵ ۲۱:۲۵

سران فتنه را آزاد کنید تا خودمان اعدامشان کنیم

علیرضا کاظمی از شیراز۱۳۹۶/۰۳/۱۵ ۲۰:۱۸

جانم فدای عدالت، آفرین بر آقای مطهری ای کاش پدر بزرگوارت و آیت الله بهشتی و آیت الله طالقانی و آیت الله العظمی منتظری هم بودند تا تنها نبودی در دفاع از اسلام و حق و عدالت و حقیقت.

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۱۵ ۱۴:۴۶

من هم با حصر مخالفم می گم باید اینها محاکمه بشوند و حکم محارب در موردشان اجرا بشود البته نمیشه چون این جماعت جارو جنجال که به هیچ چیزی پایبندی اخلاقی نداره واز زدن هرگونه تهمت توهین و افترا ابایی نداره باز جنجال به پا می کنند فتنه به پا می کنند! هرچند کاری هم نمی کنند اما فرصتی میشه برا مظلوم نمایی و عوام فریبی بیشتر!

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۱۵ ۱۴:۲۵

و طبق معمول تابناک نظرات را سانسور می کند.

مسعود۱۳۹۶/۰۳/۱۵ ۱۲:۰۴

ما هم خواهان رفع حصر و فرستادن این فتنه گران به حبس هستیم چون اشوب طلبان محصور مسبب این تحریمها شدند امریکا قبل از انتخابات میخواست با ایران کنار بیاید اما فتنه گران با گرا دادن به امریکا مانع از انعطاف او شدند تاریخ ثابت خواهد کرد که این خاینان قدرت طلب چه ظلم و ستمی به ملت ایران روا داشتند

حمید۱۳۹۶/۰۳/۱۵ ۱۲:۰۳

درود بر شیرمردایران جناب مطهری

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۱۴ ۱۹:۳۲

باید خود مطهری واسه ریاست جمهوری کاندید بشه
لااقل شجاعت بیشتری داره...

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۱۳ ۱۷:۱۸

ایشان اگر فکر میکنند که حق کسی خورده شده و با وی خلاف قانون برخورد شده میتوانند شکایت کنند. بعد میگن احمدی نژاد پوپولیست بود.

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۱۳ ۱۶:۰۹

درود بر علي مطهري كه شهامت داره برعكس بعضي از اقا زاده ها
مردانه تر برخورد كردند .

محسن۱۳۹۶/۰۳/۱۳ ۱۴:۰۰

نماینده محترم مردم..لطف کن یک نامه هم به آقای روحانی بنویس وبگو که دراجرای قانون اساسی اقدام فوری برای رفع حصرانجام دهد........همیشه برای یک طرف شاخ وشونه کشیدن که رسم جوانمردی نیست.....یاعلی

علی۱۳۹۶/۰۳/۱۳ ۱۲:۳۶

سخن با قوت آقای مطهری عالی است.

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۱۳ ۱۰:۵۸

حرف آقای مطهری درست است مشروط بر اینکه محاکمه در یک فضای به دور از احساسات مردمی برگزار شود و گروهها برای به کرسی نشاندن حرف خود مانند قبل از احساسات مردم سوء استفاده نکنند کما اینکه در کارزار انتخاباتی اخیر هم بارها این اتفاق افتاد (البته در رقابتهای انتخاباتی تا حدی قابل توجیه است ولی در مسائل مربوط به امنیت ملی کشور به هیچ وجه قابل توجیه نخواهد بود)

اصلاح طلب۱۳۹۶/۰۳/۱۳ ۰۹:۳۴

علی مطهری بزرگ زاده ، مثال واقعی اصول گرایی است .بنده با گرایشات اصلاح طلبانه این را میگویم .شجاعت ،صراحت و دلالت در گفتار و عمل و پاکدستی واقعی از ویژگیهای این دلیر مرد است که امید است مدعیان اصولگرایی و حتی اصلاح طلبان از شیوه و منش ایشان بهره ببرند.

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۱۳ ۰۹:۱۴

این آقا ضربه های مکفی به نظام زد و خواهد زدو آبروی پدرش را هم برد

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۱۳ ۰۷:۳۹

درود بر شرفت.

احمد۱۳۹۶/۰۳/۱۲ ۲۳:۲۳

حقا كه بايد لقب ابوذر زمان را به ايشان داد

اکبر۱۳۹۶/۰۳/۱۳ ۰۸:۲۸

بیخود مقام ابوذر پایین نیار ؟ابوذر به قول فرمایش حضرت علی تنها زندگی میکرد حتی برای دفاع از اهلبیت هم تبعید شد و تنها بود تا از دنیا رفت حالا این طرف کجا ابوذر زمان است؟

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۱۲ ۲۱:۵۰

آقای مطهری ما این همه مشکلات در کشور داریم فقط مانده آزادی سران فتنه و پخش ربنای شجریان !!!!!

اراکی۱۳۹۶/۰۳/۱۲ ۲۰:۰۵

مشکل مردم رفع حصر چند فتنه گر معلوم الحال نیست . مشکل کشور رکود و بیکاریه که امثال آقای مطهری چون شب سر سیر بر بالین میگذارند و حقوقشان عقب نیفتاده ، مستاجر نیستند و کرایه خانه اش عقب نیفتاده .

آرمان۱۳۹۶/۰۳/۱۳ ۱۰:۴۱

آقای اراکی

شما زبان مردم نباش. خود نظرشان را با رای خود اعلام کردند.

صادقی۱۳۹۶/۰۳/۱۲ ۱۹:۱۴

خدمت آن مقام مسول عرض می شود که وقتی فتنه گران مردم و جوانان را به مسلخ می کشاندند و باعث خون چندین جوان شهید شدند شماها کجا بودید؟ آقای عزیز که اگر پدرت نبود معلوم نبود الان کجا بودی، کمی انصاف و وجدان چیز خوبیه به مولا...

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۱۲ ۱۸:۲۴

جانا سخن از زبان ما می گویی

حسین۱۳۹۶/۰۳/۱۲ ۱۶:۵۳

این موضوع خواست اکثریت ملت ایران است؟ ۱۶ میلیون که رایشون معلومه.از اون ۲۴ تا چند درصد بخاطر رفع حصر به روحانی رای دادند .اکثریت ملت ایران خواستار اعدام سران فتنه هستند.

سعید۱۳۹۶/۰۳/۱۲ ۱۶:۴۱

درود بر شما جناب آقای مطهری ، احسنت به شحاعت شما عزیز بزرگوار

رضا صدر۱۳۹۶/۰۳/۱۲ ۱۶:۲۶

ماشا الله شیر مرد.

مهدی۱۳۹۶/۰۳/۱۲ ۱۶:۰۴

اگر یک مرد درایرا باشد همان مطهری هست

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۱۲ ۱۶:۰۱

الان در این ساعت 136 نظر در انتظار بررسی وجود دارد. و فقط 7 نظر را نمایش دادین. واقعا نمیتونستید تو این 7 تا یک نظر متفاوت هم بذارید؟؟

جواد۱۳۹۶/۰۳/۱۲ ۱۵:۲۶

درود بر بیشه ایران زمین که هنوز از شیر خالی نشده است. درود

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۱۲ ۱۵:۱۳

ووالد وماولد،خدارحمت کند شهید مطهری راکه اسلام ناب محمدی رابه ماآموخت وفرزندی صالح ازخود بجاگذاشت که مایه فخرتشیع علوی است.

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۱۲ ۱۴:۵۵

اقای مطهری ایکاش یه مقدار هم دغدغه معیشت اشتغال جوانان داشتی

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۱۲ ۱۴:۵۲

الحق که پسر شهید مطهری هستی مرحبااااااااااا به این اقتدار مرحباااااا

فرهنگ۱۳۹۶/۰۳/۱۲ ۱۳:۵۹

..... این داستان کبک و برف را فراموش کرده ام . میشه برایم بازگو فرمایید ؟ و مثال بزنیدون ؟

مردم۱۳۹۶/۰۳/۱۲ ۱۳:۵۶

آقایان تابناکی، اگه واقعا به آزادی که شعارش رو میدید و عمل نمیکنید اعتقاد دارید نظرات مخالف رو هم بزنید فقط به به چه چه های خودتون رو منعکس نکنید.

مردم۱۳۹۶/۰۳/۱۲ ۱۳:۵۵

جناب مطهری، رفع حصر معضل مردم نیست، این معضل شماست که به مردم وعده وعیدهای خلاف واقع می دهید. شما را دعوت میکنم به مطالعه وظایف شورای عالی امنیت ملی، تا بدانید که این اقدام قانونی است یا خیر؟ معضل اصلی مردم بیچاره رفع بیکاری، گرانی و رکود اقتصادی است. میتوانید در یک سایت بی طرف و یا از طریق مراکز نظرسنجی معتبر بهتر مطلع شوید که معضل مردم رفع حصر است یا رفع بیگاری، گرانی و رکود شدید اقتصادی.

محمد همتی۱۳۹۶/۰۳/۱۲ ۱۳:۳۷

احسن به اینهمه آزادگی و شجاعت.کاملا معقول و مستدل. ایکاش طرف صحبت ایشان هم همینقدر معقول و منطقی بود!

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۱۲ ۱۲:۵۸

عاليييييييييي

سلام۱۳۹۶/۰۳/۱۲ ۱۲:۵۳

دروغ تقلب و آشوب و هزينه هاى سنگين به مردم و نظام هم فداى سر جناب على مطهرى.

محمد۱۳۹۶/۰۳/۱۲ ۱۲:۴۴

پسر کو ندارد نشان از پدر

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۱۲ ۱۲:۴۱

تابناک عزیز شایسته نیست برای پر بیننده کردن سایت خود سیاست اصلی خود را کمرنگ جلوه دهید.
مطهری چه گفته که اینقدر احسنت و مرحبا داشته باشه؟
کلی ایراد به همین حرفهایش وارد است. این قضیه حصر برای خود مطهری و روحانی نان دارد. خوب رای جمع کردن باهاش. مگر آقای روحانی رییس شورای عالی امنیت ملی نیست؟ یک بار هم آقای مطهری از خود روحانی تقاضا کند.
چرا افکار عمومی را بازی میدهید؟

علی از مشهد۱۳۹۶/۰۳/۱۲ ۱۲:۳۶

درود بر حریت و شرف علی مطهری.واقعا در این مملکت یک مرد نبود به تکبر و غرور بی جای رییس قوه قضاییه پاسخ مناسب بدهد.صد ها درود بر شرفت ای مطهری عزیز

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۱۲ ۱۲:۳۱

من منتظر پاسخ شما به صحبتهای لاریجانی بودم..
دمت گرم

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۱۲ ۱۲:۲۵

آقای علی مطهری سالهاست که بعنوان نماینده مردم تهران در مجلس حضور دارند اما ایشان فقط غصه چند نفر افراد خاص را میخورند. آیا ایشان در تمام این سالها به فکر مشکلات شهروندان تهرانی هم بوده اند یا اینکه با سیاست خاص افکار مردم را به بازی گرفته اند؟

ایرجی۱۳۹۶/۰۳/۱۲ ۱۱:۵۹

آخه ، یادش بخیر ( علی مطهری ) آدم خوبی بود!؟

سعید تبریزی۱۳۹۶/۰۳/۱۲ ۱۱:۴۳

اقای مطهری شما چند سال است چرا به این حصرها چسبیده اید؟ اگر حق طلب هستید ودر جایگاه حق نشسته اید در این چند سال چرا از گرانی و بیکاری و تعطیلی کارخانجات کوچک و بزرگ و قاچاق کالا و اختلاس ها و ربای بانک ها و خودروسازها و از حق و حقوق کارگرانی که گاهی به نان شب هم محتاجند و ................. نمی گویید؟

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۱۲ ۱۱:۴۱

بخدا اگر بیست نفر مانند ایشان در مجلس داشتیم بسیاری از مشکلات مرتفع شده بود " رفتار ایشان تا کنون نماد اصولگریی منطقی ، ولایی بودن عقلانی و پرهیز از اغراق وتملق بوده ند "

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۱۲ ۰۹:۴۲

می دونم تابنام پخش نمی کنی و لی خودت هم این رو خوب می دونی این یک دوغ محض از طرف این آقا زاده متوهم است که 23 و خورده ای میلیون نفر رای به روحانی دادند که حصر رفع بشه. یک تعداد آشوب طلب قانون شکن که سال 88 هم قانون شکنی همان ها باعث ایجاد تحریم های بی سابقه علیه ایران شد توهم اکثریت پیدا کردند.

رضاثقفی۱۳۹۶/۰۳/۱۲ ۰۹:۲۵

درودبرشرفت ای ندای مظلوم

ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۱۲ ۰۹:۱۵

در اسلام مجازاتی بنام زندان وجود ندارد در کجای قران مجازات بنام زندان امده

خیلی ناشناس۱۳۹۶/۰۳/۱۲ ۰۹:۱۱

تابنک هم یه وقت یه جا توضیح بده جه کامنتهایی رو قابل درج میدونن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.