آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2924بازدید

بازهم تعویق انتخاب رئیس جمهور لبنان

دوران ریاست جمهوری امیل لحود روز جمعه بیست و چهارم نوامبر ( 3 آذر) پایان یافت و مسئولیت امنیت لبنان را بر اساس قانون اساسی این کشور به میشل سلیمان فرمانده ارتش سپرد.

نشست مجلس لبنان برای انتخاب رئیس جمهور این کشور بار دیگر به تعویق افتاد .

به گزارش واحد مرکزی خبر به نقل از خبرگزاری فرانسه، دفتر نبیه بری ، رئیس مجلس لبنان ، اعلام کرد : به علت ادامه بن بست بین رهبران سیاسی ، نشست مجلس برای انتخاب رئیس جمهور جدید این کشور که قرار بود امروز - سه شنبه - برگزار شود به دوهفته دیگر ( یازدهم ماه مارس ) موکول شد .

این پانزدهمین بار است که نشست مجلس لبنان برای انتخاب رئیس جمهور جدید این کشور به تعویق می افتد.

دوران ریاست جمهوری امیل لحود روز جمعه بیست و چهارم نوامبر ( 3 آذر) پایان یافت و مسئولیت امنیت لبنان را بر اساس قانون اساسی این کشور به میشل سلیمان فرمانده ارتش سپرد.

عمرو موسی دبیر کل اتحادیه عرب در دیدارهایی که گروه های سیاسی لبنان داشت گفته بود ، همه آنها با انتخاب میشل سلیمان ، فرمانده ارتش ، به عنوان رئیس جمهور اتفاق نظر دارند ، اما بر اعضا کابینه هنوز به تفاهم نرسیده اند .

برخی کشورهای غربی از جمله امریکا از طریق جناح حاکم و دولت فواد سینیوره به دنبال اعمال نفوذ در انتخاب رئیس جمهور آینده لبنان هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.