آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

داعش کشتن طالبان را واجب اعلام کرد

گروه تروریستی داعش با انتشار بیانیه‌ای در وبسایت رسمی خود طالبان را منافق و اجیر کفار خوانده و قتل آنها را واجب و تصرف در مال آنها را نیز حلال اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در ادامه درگیری و کشمکش بین داعش و گروه طالبان «ابوماجه ترمذی» از فرماندهان این گروه تروریستی طالبان را مزدور کفار و گروه منافقان خوانده است که با استفاده از پوشش «اهل‌سنت» بزرگترین خیانت را در حق اسلام می‌کنند.

ترمذی در بیانیه‌ای اظهار داشت جان، مال و ناموس طالبان و حامیان آنها برای اعضای داعش حلال هستند.

داعش با مزدور اعلام کردن طالبان، از اعضای این گروه خواست تا هرکجا که بتوانند طالبان را بکشند تا انتقام کشته شدگان این گروه را گرفته باشند.

داعش همچنین مدعی شده است که به زودی حملات گسترده‌ای را علیه طالبان انجام خواهد داد و مناطق تحت تسلط آنها را تصرف خواهد کرد.

این بیانیه در حالی منتشر می‌شود که آمریکا در افغانستان به حمایت از گروه تروریستی داعش متهم است و روسیه نیز به حمایت تسلیحاتی از طالبان متهم شده است.

اخیرا سخنگوی وزارت خارجه روسیه پس از انتشار گزارش‌هایی درمورد حمایت بالگردها از گروه تروریستی داعش در افغانستان، از مقامات افغان و فرماندهان آمریکایی در این کشور خواستار ارائه توضیحات شد.

با وجود هشدارهای مکرر برخی از سیاستمداران افغان به نظر می‌رسد که افغانستان بار دیگر میدان رقابت بین آمریکا و رسیه قرار خواهد گرفت.

از سوی هم «آندره نویکوف» رئیس مرکز مبارزه با تروریسم کشورهای مستقل مشترک‌المنافع اعلام کرده است که که تروریست‌های داعش به دنبال تغییر تمرکز خود از سوریه و عراق بر روی افغانستان و کشورهای منطقه است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.