آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

ورزشگاه اختصاصي استيل‌آذين افتتاح شد

ورزشگاه اختصاصي تيم فوتبال استيل‌آذين صبح امروز افتتاح شد.

به گزارش فارس، نام اين ورزشگاه امام رضا (ع) است و حدود 10 هزار نفر گنجايش تماشاگر دارد كه قرار است به زودي به 20 هزار نفر افزايش يابد.

اين ورزشگاه در اتوبان آزادگان، اول ورودي يافت آباد جنب شهرداري منطقه 18 قرار دارد و در 6 هكتار احداث شده و قرار است به زودي به 15 هكتار افزايش يابد.

همچنين باشگاه استيل آذين در توافقاتي اين ورزشگاه را به صورت رسمي از شهرداري خريداري كرده است و قرار است ظرف 4 ماه آينده زمين چمن طبيعي در كنار چمن مصنوعي ورزشگاه افتتاح شود تا بازي‌هاي رسمي استيل آذين در اين ورزشگاه انجام شود.

اين ورزشگاه با اعلام مسئولان باشگاه استيل آذين با استاندارهاي روز دنيا و طبق نظر برنامه هاي كارشناسي شده AFC احداث شده و قرار است به زودي نور اين ورزشگاه كه 800 لوكس است به 1200 لوكس تغيير پيدا كند.

با حضور مسئولان استيل آذين؛ خبرنگاران از قسمت‌هاي مختلف ورزشگاه امام رضا (ع) صبح امروز بازديد كردند و با مسئولين ورزشگاه به گفت و گو پرداختند.

طبق اعلام مسئولان استيل آذين اين ورزشگاه به طور رسمي با حضور يك تيم خارجي ظرف 4 ماه آينده با حضور به بهره برداري خواهد رسيد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.