آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
15بازدید

اعتراضات گسترده آلمانی ها به نشست رهبران گروه ۲۰

شهر هامبورگ آلمان به آشوب کشیده شد

دیشب شهر هامبورگ در برخی محلات به شدت به آشوب کشیده شد. شیشه های فروشگاه ها شکسته و خودروها و سطل های زباله به آتش کشیده شدند.

شهر هامبورگ آلمان به آشوب کشیده شد
هزاران معترض آلمانی دیروز و دیشب خیابان های شهر هامبورگ آلمان را به صحنه تظاهرات و درگیری با پلیس این کشور تبدیل کردند.

به گزارش عصر ایران، همزمان با برگزاری نشست رهبران گروه بیست در شهر هامبورگ آلمان که روز های جمعه (امروز) و شنبه برگزار می شود هزاران معترض آلمانی با برپایی تجمعات اعتراضی نسبت به برگزاری این نشست و اهداف آن اعتراض کردند.

اعتراضات به برگزاری نشست رهبران گروه بیست از چند روز پیش ادامه داشت اما از دیروز و همزمان با ورود هیات های سیاسی خارجی برای حضور در نشست رهبران گروه بیست، بر شدت و دامنه اعتراض ها به نحو چشمگیری افزوده شد به طوری که در نیمه های شب گذشته تبدیل به آشوبی گسترده در برخی محلات شهر هامبورگ شد.

شدت درگیری در شهر هامبورک به حدی بود که پلیس ضد شورش برای متفرق کردن معترضان اقدام به بستن برخی خیابان ها و استقرار ماشین آب پاش و استفاده از گاز فلفل و اشک آور کرد.

شب گذشته درگیری ها و تعقیب و گریزها در محلاتی در شهر هامبورگ تا ساعاتی از بامداد امروز ادامه داشت. معترضان با آتش زدن سطل های زباله تلاش کردند با اثرات گاز اشک آور پلیس مقابله کنند. در جریان یک تجمع اعتراضی حتی خودرویی به آتش کشیده شده است.

پلیس هامبورگ گفته است در جریان آشوب های دیشب شیشه های فروشگاه ها در دو محله هامبورگ از سوی معترضان خرد شده است. بنا به اعلام پلیس، در جریان اعتراضات دستکم 70 نیروی پلیس زخمی شده اند. دهها معترض نیز از سوی پلیس بازداشت شده اند.

معترضان طیف گسترده ای از گروه ها و فعالان را شامل می شوند؛ از فعالان چپگرای مخالف جهانی سازی و سیاست های تجارت آزاد گرفته تا فعالان محیط زیست.

نشست رهبران گروه بیست امروز تحت الشعاع نخستین دیدار رودررو بین دونالد ترامپ و ولادیمیر پوتین قرار دارد. ترامپ که برای نخستین بار در نشست رهبران گروه بیست شرکت دارد امروز برای نخستین بار با همتای روس پشت یک میز مذاکره خواهد نشست.

به باور ناظران حضور ترامپ در نشست گروه بیست در تشدید اعتراضات علیه نشست گروه بیست موثر بوده است.

 آلبوم تصویری زیر بخش هایی از صحنه های تظاهرات و درگیری ها بین معترضان و پلیس را در روز  و نیمه شب گذشته نشان می دهد.
 
{$sepehr_album_28269}
 

هامبورگ

هامبورگ
هامبورگ
هامبورگ
هامبورگ
هامبورگ
هامبورگ
هامبورگ
هامبورگ
هامبورگ
هامبورگ
هامبورگ
هامبورگ
هامبورگ
هامبورگ
هامبورگ
هامبورگ
هامبورگ
هامبورگ
هامبورگ
هامبورگ

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

قاسم۱۳۹۶/۰۴/۱۷ ۰۰:۰۳

البته چون ترامپ با المانها سر واردات ماشین به امریکا رو دنده لج افتاده

مرکل هم به شهرونداش یکم آزادی عمل داده تا به ترامپ اون روی سکه را هم نشون بده و فکر نکنه فقط خودش

میتونه وراجی بکنه .

ناشناس۱۳۹۶/۰۴/۱۶ ۱۲:۰۷

جالبه هفتاد پلیس زخمی شده! ببینید حتی در شرایط اینچنین چقدر هوای مردم را دارند!

ناشناس۱۳۹۶/۰۴/۱۶ ۱۲:۰۶

خوش بحالشون که اینقدر آزادی دارن که میتونن حتی با خشونت هم دست به تظاهرات بزنن!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.