مجلس نمایندگان آمریکا به گفتوگو با ایران رای داد
مجلس نمایندگان آمریکا به طرح متممی رای داد که بر اساس آن پنتاگون وزارت دفاع این کشور، ملزم به بررسی راه های مذاکره با ایران برای اجتناب از برخورد نظامی در آب های خلیج فارس خواهد شد.
این متمم اکنون باید به سنا برود تا برای تبدیل شدن به قانون، به تصویب سناتورها برسد.
به گزارش ایرنا، این متمم که به وسیله دو نماینده دموکرات، «جان کونیرز» و «روبن گالجو» ارائه شده بود، روز پنجشنبه بدون هیچ رای مخالفی تصویب شد تا جزئی از قانون سالانه موسوم به 'مجوز دفاع ملی' (National Defense Authorization Act) شود.
بر این اساس، وزارت دفاع آمریکا با همکاری وزارت امورخارجه این کشور ملزم خواهد شد تا گزارشی درباره امکان گفت وگو با ایران برای اجتناب از حوادث دریایی ارائه کند.
این متمم تصریح می کند: وزارت دفاع با هماهنگی وزارت امورخارجه باید گزارشی به کمیته های کنگره درباره فواید توافق نظامی دو یا چند جانبه میان ایالات متحده آمریکا، حکومت ایران و دیگر کشورهایی که در منطقه خلیج فارس حضور دارند، ارائه کند.
این متمم می افزاید: هدف (از این توافق) جلوگیری از درگیری دریایی در خلیج فارس و تنگه هرمز خواهد بود.
روز جمعه شورای ملی ایرانیان آمریکا، موسوم به 'نایاک' از تصویب این قانون استقبال کرده و آن را یک پیروزی برای حامیان دیپلماسی و گامی مهم برای جلوگیری از رویارویی نظامی میان ایران و آمریکا دانست.
این شورا در بیانیه ای اعلام کرد: با توجه به شرایط سیاسی حاکم در واشنگتن، عبور از مخالفت های دو حزب برای تصویب این قانون، معنا دار است.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.