آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
1بازدید

سرمربی ایرانی فینال رابه بایرن‌مونیخ باخت

در این تورنمنت یکروزه با شرکت بایرن‌مونیخ، وردربرمن، هوفنهایم و بوروسیا مونشن‌گلادباخ، بایرن‌مونیخ 2برصفر وردربرمن و سرمربی ایرانی‌اش، الکساندر نوری را شکست داد

تیم آلمانی فاتح تورنمنت یک روزه شد تا قدرت این فصل خودش را از هم اکنون به رقبا نشان دهد.

به گزارش تابناک ورزشی، تیم بایرن‌مونیخ به مقام قهرمانی تورنمنت «تله‌کام» دست یافت. در این تورنمنت چهارجانبه  یک روزه با شرکت بایرن‌مونیخ، وردربرمن، هوفنهایم و بوروسیا مونشن‌گلادباخ، بایرن‌مونیخ با گل دقیقه 7 لواندوفسکی، یک بر صفر هوفنهایم را برد تا در بازی نهایی رقیب وردربرمن  شود که پس از تساوی بدون گل در وقت قانونی در ضربات پنالتی مونشن‌گلادباخ را شکست داد.

در بازی رده‌بندی هوفنهایم پس از تساوی بدون گل در ضربات پنالتی مونشن‌گلادباخ را  برد. در فینال، بایرن‌مونیخ به لطف گل‌های مولر در دقیقه 13 و برنات در دقیقه 34، 2 بر صفر وردربرمن و سرمربی ایرانی‌اش، الکساندر نوری را شکست داد و فاتح این تورنمنت شد.

سرمربی ایرانی فینال رابه بایرن‌مونیخ باخت

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.