آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
0بازدید

ترافیک سنگین در محور‌های ورودی مشهد

رئیس پلیس راه استان خراسان‌رضوی گفت: در محور ورودی به مشهد ترافیک سنگین است که در آزادراه شهید شوشتری با ترافیک سنگینی روبه‌رو هستیم.

ترافیک سنگین در محور‌های ورودی مشهد
رئیس پلیس راه استان خراسان‌رضوی گفت: در محور ورودی به مشهد ترافیک سنگین است که در آزادراه شهید شوشتری با ترافیک سنگینی روبه‌رو هستیم.

سرهنگ هادی امیدوار در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهد مقدس اظهار داشت: در محور ورودی به مشهد ترافیک سنگین است که در آزادراه شهید شوشتری با ترافیک سنگینی روبه‌رو هستیم.

وی تصریح کرد: مسیر نیشابور، مسیر تربت‌حیدریه به ملک‌آباد تا آزاد راه سنگین و در آزاد‌راه سنگین است. در مسیر شمال نیز از چناران و فریمان به مشهد با ترافیک نیمه‌سنگین مواجه هستیم.

رئیس پلیس راه استان خراسان‌رضوی گفت: با توجه به بار سنگین در مسیر ورودی به مشهد رانندگان باید فاصله طولی را رعایت کنند و در بین خطوط حرکت کرده و از تغییر مسیرهای نگهانی خودداری کنند.

امیدوار خاطرنشان کرد: رانندگان با رعایت نکات راهنمایی و رانندگی همکاری لازم را در مسیر داشته باشند تا شاهد بروز حادثه نباشیم چراکه این موضوع نیز خود سبب ترافیک می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.