آخرین خبربیانیه مهم سپاه در خصوص پایان جنگ با دشمن آمریکایی
1بازدید

آغاز انتخابات ریاست جمهوری در روآندا

رای دهندگان کشور روآندا امروز (جمعه) به منظور شرکت در انتخابات ریاست جمهوری این کشور که به احتمال زیاد رئیس‌جمهور روآندا دوباره در آن پیروز خواهد شد به پای صندوق‌های رای رفتند.

رای دهندگان کشور روآندا امروز (جمعه) به منظور شرکت در انتخابات ریاست جمهوری این کشور که به احتمال زیاد رئیس‌جمهور روآندا دوباره در آن پیروز خواهد شد به پای صندوق‌های رای رفتند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، پل کاگامه، رئیس‌جمهوری روآندا ۱۷ سال است که قدرت را در این کشور در دست دارد و پیش‌بینی می‌شود که در انتخابات ریاست جمهوری امروز نیز مجددا با رای بالایی پیروز اعلام شود.

پل کاگامه اگرچه به سبب بازیابی اقتصادی روآندا بعد از نسل کشی سال ۱۹۹۴ با تحسین بین‌المللی روبه‌رو شده اما از بابت سوءاستفاده‌های حقوق بشری و سرکوب مخالفان سیاسی مورد انتقاد قرار گرفته است.

در این انتخابات رقیب اصلی کاگامه، فرانک هابینزاست. وی در اظهاراتی از بسیج ناعادلانه امکانات به منظور تبلیغ برای حزب حاکم انتقاد کرد.

او وعده داده که در صورت انتخاب شدن به ریاست جمهوری دادگاهی برای محاکمه دوباره مخالفان سیاسی که به گفته منتقدان با انگیزه‌های سیاسی محکوم شده‌اند، برپا خواهد کرد.

یکی دیگر از کاندیداهای این انتخابات دیان رویگارا بود که از سوی کمیسیون انتخابات سلب صلاحیت شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.