آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

هفته دهم لاليگا اسپانيا؛

برتري بارسا و پيروزي رئال در دربي مادريد

اتلتيكو كه در خانه مقابل ديدگان تماشاگرانش به ميدان رفته بود پس از برتري عددي بازيكنانش نسبت به رئال، حملات بي‌شماري را در مقابل دروازه اين تيم تدارك ديد اما فقط توانست 2گل از 3 گل خورده را توسط فورلان و آسنجو در دقايق 79 و 81 جبران كند و در نهايت با نتيجه 3 بر 2 در خانه مغلوب رئال شد.

هفته دهم رقابت‌هاي ليگ باشگاهي اسپانيا با پيروزي بارسلونا و رئال ‌مادريد آغاز شد.

به گزارش فارس در حساس‌ترين رقابت اين هفته تيم‌هاي اتلتيكو مادريد و رئال مادريد در ورزشگاه ويسنته كالدرون مقابل يكديگر صف آرايي كردند كه در پايان اين ديدار رئال موفق شد با نتيجه 3 بر 2 از سد حريف بگذرد.

در اين ديدار رئال با گل‌هاي كاكا در دقيقه 5، مارسلو در دقيقه 25 و هيگواين در دقيقه 64 با 3 گل از اتلتيكو پيش افتاد اما با اخراج سرخيو راموس در دقيقه 66، مجبور به ادامه كار با 10 نفر شد.

اتلتيكو كه در خانه مقابل ديدگان تماشاگرانش به ميدان رفته بود پس از برتري عددي بازيكنانش نسبت به رئال، حملات بي‌شماري را در مقابل دروازه اين تيم تدارك ديد اما فقط توانست 2گل از 3 گل خورده را توسط فورلان و آسنجو در دقايق 79 و 81 جبران كند و در نهايت با نتيجه 3 بر 2 در خانه مغلوب رئال شد.

بارسلونا نيز توانست در نيوكمپ با نتيجه 4 بر 2 از سد مايوركا بگذرد و با كسب 26 امتياز صدرنشيني خود را در لاليگا حفظ كند.

گل‌هاي اين ديدار را براي بارسا، پدرو در دقايق 11 و 40، هانري 44 و مسي از روي نقطه پنالتي در دقيقه 82 به ثمر رساندند. گل‌هاي مايوركا نيز توسط نونز در دقيقه 20 و كيتا دقيقه 90 به ثمر رسيد.

*نتايج ساير ديدارهاي شب گذشته:
تنه‌ريف 2 - مالاگا 2
ختافه صفر - ديپورتيو لاكرونيا 2

*برنامه ديدارهاي امروز:
وايادوليد - خه‌رس
اسپورتينگ خيخون - اسپانيول
رسينگ سانتاندر - اتلتيكو بيلبائو
آلمريا - اوساسونا
والنسيا - رئال ساراگوسا
سويا - ويارئال

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.