آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3بازدید

واکنش

حاتمی:صادقی سرمیزناهارما آمدوگفتم نبایداینجاباشی

سر میز ناهار چاقو کجا بود که من بخواهم از آن استفاده کنم؟! ناهار را با قاشق می‌خورند نه چاقو! یکی بیاید شیشه‌های رستوران را ببیند که آیا شکسته است یا نه؟!

مهاجم تیم تراکتورسازی تبریز گفت که استفاده او از سلاح سرد در درگیری با مدافع پیکان صحت ندارد.

به گزارش تابناک ورزشی، فرزاد حاتمی درباره درگیری‌اش با امیرحسین صادقی در هتل المپیک اظهار داشت: اگر صادقی گفته مقصر نبوده ، من هم مقصر نبودم. پس از درگیری در بازی دوستانه سال گذشته، در بازی رسمی تراکتورسازی و پیکان، صادقی با من درست حرف نمی‌زد و الفاظ رکیکی از دهانش خارج می‌شد. به او گفتم درست صحبت کند. دو سه بازیکن دیگر هم شاهد ماجرا بودند. هر چقدر به او گفتم درست صحبت کند، این کار را نکرد.

وی در ادامه افزود: پس از آن دیدار، دیگر صادقی را ندیدم تا اینکه متوجه شدم امروز همراه با تیم پیکان در هتل المپیک حضور دارد. او امروز به سمت میز ناهار آمد تا سوپ بردارد و من هم به حرمت بازیکنان از فحش‌‌هایی که داده بود، گذشتم و حرفی نزدم. وقتی سوپ را برداشت، به سمت میز ما آمد و شروع به بگو و بخند کرد. به صادقی گفتم برو سر میز خودتان، اینجا کاری نداری که آمده‌ای. بعد از آن درگیری ما شروع شد.

مهاجم تراکتورسازی در واکنش به این خبر که اعلام شده یک صندلی را به سمت صادقی پرتاپ کرده است، گفت: به خاطر ندارم چه اتفاقی افتاد، اما صحبت از سلاح سرد و شکستن شیشه رستوران کرده‌اند! سر میز ناهار چاقو کجا بود که من بخواهم از آن استفاده کنم؟! ناهار را با قاشق می‌خورند نه چاقو! یکی بیاید شیشه‌های رستوران را ببیند که آیا شکسته است یا نه.

حاتمی در پایان گفت: از اینها بگذریم، فحش‌های صادقی باعث شد کار به اینجا بکشد. از اتفاق امروز خیلی ناراحتم، از اینکه چرا باید هم‌تیمی قدیمی من به راحتی بددهنی کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.