آخرین خبرآمریکا با توافق پیشنهادی قطر به ایران موافقت کرد
4بازدید

درخواست سازمان ملل متحد از عربستان

سازمان ملل متحد از عربستان سعودی خواست تا درخصوص شهر العوامیه در شرق این کشور به مبانی حقوق بشر و قوانین بین‌المللی احترام بگذارد.

سازمان ملل متحد از عربستان سعودی خواست تا درخصوص شهر العوامیه در شرق این کشور به مبانی حقوق بشر و قوانین بین‌المللی احترام بگذارد.

به گزارش پایگاه خبری العربی جدید، استفان دوجاریک سخنگوی رسمی دبیرکل سازمان ملل در پاسخ به سؤالی درباره حوادث شهر العوامیه در شرق عربستان در کنفرانس مطبوعاتی خود در مقر این سازمان در نیویورک گفت: "گزارش‌های رسانه‌ای درباره این موضوع را شاهد بوده‌ایم اما نمی‌توانیم به‌طور مستقل صحت این اطلاعات را تأیید کنیم، در عین حال یادآور می‌شویم که هرگونه اقدام مسئولان سعودی باید همسو با تعهدات آنها زیر چتر قوانین انسانی بین المللی باشد.

دولت سعودی از حضور رسانه‌های مستقل در شهر العوامیه جلوگیری می‌کند و بایکوت خبری شدیدی در این زمینه ایجاد کرده است اما با این حال برخی عکسها، گزارش‌ها و تصاویر ویدئویی از این شهر به بیرون درز کرده است که بیانگر عملیات گسترده نظامی با سلاح‌های سنگین علیه مردم این شهر شیعه‌نشین است.

دوجاریک گفت: درخواست ما از مسئولان محلی در عربستان به این معناست که باید در هر اقدامی به قانون بین المللی پایبند باشند، یعنی باید به حقوق بشر بین المللی احترام بگزارند و از قانون تبعیت کنند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.