آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
6بازدید

پدر کلمات عبور از توصیه‌های خود ابراز تاسف کرد

بیل بر، فردی که مبدع نظام فعلی رمزگذاری و استفاده از کلمات عبور برای دسترسی به اطلاعات گوناگون در سایت‌هاست، از برخی استانداردهای سخت وضع شده در این زمینه ابراز تاسف کرد.

بیل بر، فردی که مبدع نظام فعلی رمزگذاری و استفاده از کلمات عبور برای دسترسی به اطلاعات گوناگون در سایت‌هاست، از برخی استانداردهای سخت وضع شده در این زمینه ابراز تاسف کرد.

به گزارش فارس به نقل از سی نت، وی که مدیرقبلی موسسه ملی استانداردها و فناوری در آمریکاست به پدر کلمات عبور مدرن شهرت دارد.

او در سال 2003 به همه ادارات دولتی توصیه کرد که آنها باید از رشته‌ای تصادفی از حروف و نمادها در کلمات عبور استفاده کنند تا کسی نتواند آنها را حدس بزند. این توصیه پای نمادها و کاراکترهای بسیار پیچیده‌ای را به دنیای کلمات عبور باز کرد.

اما استفاده از این روش به خاطر آوردن کلمات عبور را هم برای مردم بسیار دشوار کرده و البته باعث نشده که کار هکرها برای حدس زدن و کشف کلمات عبور سخت‌تر شود.

بر به تازگی در مصاحبه‌ای با شبکه سی بی اس گفته بهتر است مردم به جای استفاده از کلمات عبوری با انبوه کاراکترهای نامانوس از کلمات عبور طولانی و حاوی کلمات غیرقابل حدس زدن استفاده کنند و این روش برای مقابله با هکرها و متوقف کردن آنها کارآیی بیشتری دارد.

وی که سالها قبل کارمند مایکروسافت بوده، حالا با این توصیه نظرات قبلی خود را نقض کرده و باید منتظر ماند و دید کلمات عبور طولانی می توانند هکرها را متوقف کنند یا خیر.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.