آخرین خبرازدواج‌ مجدد و پیوندهای نامتقارن ایرانیان در سایه آمارهای خاموش
4بازدید
۰

واکنش جباری به دودستگی هواداران استقلال روی سکوها

مجتبی جباری در پایان دیدار تیمش مقابل سایپا با ابراز تاسف از ناراحتی هواداران بابت شکست یک بر صفر آبی‌پوشان در این مسابقه گفت: بازی خوبی انجام دادیم اما برای پیروز شدن باید شانس داشت که ما نداشتیم. من فقط بابت این ناراحت هستم که هواداران امروز ناراحت ورزشگاه را ترک کردند در حالی که ما با انگیزه خیلی بالا و برای کسب سه امتیاز به میدان آمدیم.

به گزارش تابناک ورزشی، هافبک استقلال از هواداران این تیم خواست صبور باشند چرا که آنها بهترین تیم را دارند:: فقط برای این آمدم صحبت کنم که از تماشاگران‌مان بخواهم به این تیم فرصت دهد. سال‌های زیادی در استقلال بودم و اعتقادم این است که این تیم با این کادر بازیکن و مربی خیلی بهتر از حتی تیم‌هایی هست که من با آن قهرمان شدم. کادر فنی‌مان با برنامه کار خود را انجام می‌دهد و بازیکنان نیز همگی کیفیت بالایی دارند اما متاسفانه الان روی نوار بدشانسی هستیم و موقعیت‌های مان گل نمی‌شود.

وی در واکنش به دو دستگی که در سکوها در حمایت از کادرفنی استقلال پیش آمد، گفت: برای همین اینجا هستم که این صحبت‌ها را مطرح کنم، هواداران بدانند که تیم ما دنبال بازی تهاجمی است و در هر 4 بازی که تا به حال انجام شده موقعیت‌های زیادی را روی دروازه حریفان خلق کرده است. حالا شاید بگویید من از تیمم تعریف می‌کنم اما می‌توانید از کارشناسان و مربیان دیگر بپرسید که کیفیت تیم ما چطور است. هواداران ما باید صبور باشند و به تیم فرصت دهند. مطمئن باشند ما اتفاقات خیلی خوبی را با این تیم رقم خواهیم زد.

جباری در پاسخ به سوال خبرنگار دیگری مبنی بر این که فکر می‌کند هواداران استقلال تا چه زمانی به آنها فرصت دهند؟ گفت: الان هفته چهارم لیگ هستیم، زود است که هوادار بخواهد در مورد نتایج تیم عکس‌العمل نشان دهد. من به آنها حق می‌دهم که از باخت امروز ناراحت باشند اما برای این استقلال زحمت کشیده شده و همه در تلاشیم تا روند‌مان بهتر شود. در رختکن بازیکنان همه ناراحت بودند با این حال همه ما می‌دانیم که شرایط اینطور نخواهد ماند و با تلاشی که انجام می‌دهیم روزهای بهتری پیش‌رو خواهیم داشت. تاکید می‌کنم این استقلال نسبت به آن تیم که حتی من با آن قهرمان شدم شرایطش بهتر شده است، اطمینان می‌دهم در بازی‌های آینده هواداران خوشحال خواهند شد، حتی می‌توانم بگویم بهترین تیم لیگ هستیم.

جباری درباره این قرار بود او تعویض شود اما به یکباره تصمیم مربیان استقلال عوض شد، عنوان کرد: در این مورد از منصوریان سوال کنید. هافبک میانی استقلال در پایان در مورد سوال خبرنگاری مبنی بر این که آیا به هواداران استقلال قول قهرمانی می‌دهد، گفت: حتماً!

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.