آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
2بازدید

تحقيق ‌و تفحص با سعیدلو و علی‏آبادی

در جلسه صبح امروز درباره محورهايي كه جزء مصوبه تحقيق و تفحص است، بحث شد، همچنين ما محورها را در سه جهت مختلف دسته‌بندي كرديم، بعضي از آن‌ها مرتبط با مسائل بودجه‌اي، برخي مربوط به سازمان تربيت‌بدني و برخي نيز مربوط به كميته ملي المپيك است كه ما بايد به وسيله كارشناساني كه انتخاب مي‌كنيم كار را ادامه دهيم.

رييس هيات تحقيق و تفحص از سازمان تربيت‌بدني با اشاره به جلسه‌ي صبح امروز (چهارشنبه) اين هيات از برگزاري جلسه‌اي با حضور علي سعيدلو رييس سازمان تربيت‌بدني و بهرام افشارزاده رييس كميته‌ ملي المپيك در روز دوشنبه هفته آينده خبر داد.

حجت‌الاسلام سيدجلال يحيي‌زاده در گفت‌وگو با ايسنا، اظهار كرد: در جلسه صبح امروز درباره محورهايي كه جزء مصوبه تحقيق و تفحص است، بحث شد، همچنين ما محورها را در سه جهت مختلف دسته‌بندي كرديم، بعضي از آن‌ها مرتبط با مسائل بودجه‌اي، برخي مربوط به سازمان تربيت‌بدني و برخي نيز مربوط به كميته ملي المپيك است كه ما بايد به وسيله كارشناساني كه انتخاب مي‌كنيم كار را ادامه دهيم.

وي افزود: همچنين ما پيشنهاد داديم كه جلسه‌اي در سازمان تربيت‌بدني با حضور مسوولان سازمان و دبير كميته ملي المپيك داشته باشيم تا در خصوص آنچه نياز ما در تحقيق و تفحص است مطالبي را عنوان كنيم و هماهنگي‌هاي لازم جهت ادامه كار در سازمان انجام شود كه به احتمال زياد قرار است اين جلسه روز دوشنبه آينده برگزار شود.

اين عضو كميسيون فرهنگي مجلس شوراي اسلامي خاطرنشان كرد:‌ اين جلسه متفاوت از جلسه‌اي است كه قرار است اعضاي كميسيون در سازمان تربيت‌بدني حاضر شوند و اين جلسه صرفا مربوط به تحقيق و تفحص از اين سازمان است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.