آخرین خبرسازمان جشنواره‌های سینمایی بالاخره تاسیس شد؟!
1بازدید

پرونده تحصیلی فریدون جمع بندی شد

عضو کمیسیون آموزش و تحقیات مجلس از جمع‌بندی گزارش کمیته ۳ نفره بررسی پرونده تحصیلی برادر رئیس‌جمهور خبر داد و گفت که این گزارش به رئیس کمیسیون آموزش ارجاع شده است.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیات مجلس از جمع‌بندی گزارش کمیته ۳ نفره بررسی پرونده تحصیلی برادر رئیس‌جمهور خبر داد و گفت که این گزارش به رئیس کمیسیون آموزش ارجاع شده است.

محمد قمی عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس و عضو کمیته 3 نفره بررسی پرونده تحصیلی حسین فریدون برادر رئیس‌جمهور در قوه مقننه  در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم، گفت:گزارشی از پرونده تحصیلی برادر رئیس‌جمهور در دانشگاه شهید بهشتی در مقطع دکتری تدوین و به رئیس کمیسیون آموزش ارائه شد.

عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس با بیان اینکه کمیته سه نفره گزارش خود را به کمیسیون ارائه کرده، افزود: تاکنون نیز جلسه‌ای برای رفع ابهامات گزارش نداشته‌ایم و جمع‌بندی کمیته همان گزارشی است که به رئیس کمیسیون ارائه شده است.

قمی درباره اینکه آیا در گزارش ارائه شده به تخلفات احتمالی صورت گرفته در روند تحصیل حسین فریدون اشاره‌ای شده یا خیر؟ اظهارداشت: گزارش به رئیس کمیسیون ارائه شده و باید وی در این زمینه اطلاع‌رسانی کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۹۶/۰۶/۱۲ ۱۵:۵۴

مبارک باشد

ناشناس۱۳۹۶/۰۶/۱۲ ۱۲:۲۳

آیا کاری مهم تر برای نمایندگانی که اصولاً وظیفه شان قانون گذاری است وجود ندارد که فرصت خود را هزینه بررسی مدارک یک شخص کنند؟ در ضمن، پرونده املاک نجومی در چه مرحله است؟

ناشناس۱۳۹۶/۰۶/۱۲ ۱۴:۲۹

همون مرحله ای که پرونده حقوق های نجومی هست

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.