آخرین خبرهمراه شدن ترامپ در جنگ اسرائیل علیه ایران تاثیر بسیار زیادی در شکست او داشت/ احتمالاً «پیت هگست» استیضاح می شود
3بازدید
۰

مخالفت روسیه با اعمال فشار بیشتر بر کره‌شمالی و میانمار

وزارت خارجه روسیه اعلام کرد، اعمال فشار بر کره شمالی یا باعث فاجعه جنگ در شمال شرق آسیا می‌شود یا فاجعه انسانی در این کشور را به همراه دارد.

وزارت خارجه روسیه اعلام کرد، اعمال فشار بر کره شمالی یا باعث فاجعه جنگ در شمال شرق آسیا می‌شود یا فاجعه انسانی در این کشور را به همراه دارد.

به گزارش ایسنا، به نقل از شبکه راشاتودی، ماریا زاخارووا، سخنگوی وزارت خارجه روسیه اظهار داشت: مسکو از هر اقدام مسالمت آمیز یا میانجی‌گری درباره وضعیت کره شمالی استقبال می‌کند.

ماریا زاخارووا در ادامه گفت: اعمال فشار بیش از حد بر مقامات میانمار و وارد کردن اتهامات بی‌اساس به آن به خاطر ظلم در حق مسلمانان روهینجا منجر به شدت تنش در این کشور می‌شود.

این سخنگو افزود: ممکن است اعمال فشار و وارد کردن اتهامات بی‌اساس منجر تنش در این کشور شود. مسکو اوضاع میانمار را دنبال می‌کند و معتقد است مقامات میانمار بر اساس توان خود مانع از افزایش خشونت خواهند شد و سعی می‌کنند آرامش و حاکمیت قانون را به خاک این کشور بازگردانند و شرایط اجتماعی و اقتصادی عادی را تضمین کنند و اوضاع آوارگان را سر و سامان دهند.

وی تاکید کرد، جامعه جهانی باید آمادگی مقامات میانمار را برای اجرای توصیه‌های کمیسیون مشورتی تشکیل شده به ریاست کوفی عنان، دبیرکل اسبق سازمان ملل در نظر بگیرد.

زاخارووا از تمامی طرف‌های درگیر خواست اقداماتی که منجر به تنش بیشتر در میانمار می‌شود، متوقف کرده و مذاکرات سازنده را شروع کنند.
Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.